Oana Roman, de urgență la spital după accidentarea din Egipt: ”Începe să mă deranjeze...” Cum se simte vedeta

Autor: Ana Dinu
Oana Roman a ajuns la spital de urgenta
Sursa: Instagram

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor, după accidentarea din Egipt. Vedeta le-a împărtășit fanilor din mediul online motivul pentru care a ajuns la spital.

Oana Roman și-a petrecut ziua de naștere în Egipt, nu singură, ci alături de fiica ei, dar și de cea mai bună prietenă Vica Blochina și fiul acesteia. Vedeta a petrecut clipe de vis în vacanță, însă incidentele neplăcute nu au încetat să apară. Fiica lui Petre Roman s-a accidentat la călcăiul drept după ce a calcat pe o piatră foarte ascuțită, vedeta a avut nevoie de îngrijirea medicilor care i-au cusut rana.

Oana Roman, din nou pe mâna medicilor

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor, după incidentul neplăcut din Egipt. Vedeta a fost la spital ca să-și scoată firele. Pentru că nu s-au topit, acestea au început să-i dea bătăi de cap Oanei, așa că a decis să meargă la specialist pentru a scăpa de problemă.

”Gata! Am fost și la spital să-mi scot firele de la rana aceea pe care o aveam în călcâi, pentru că nu s-au resorbit și cel mai bine era să le scot. Începuseră să mă deranjeze, așa că am rezolvat și această problemă. Acum o să mă duc să citesc, să mă bucur de cărțile mele frumoase pe care mi le-am cumpărat”,  a transmis Oana Roman pe InstaStory.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună! Cei doi au plecat în vacanță alături de fiica lor. Cum au sărbătorit

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună

Deși au divorțat de luni bune, Oana Roman și Marius Elisei au petrecut sărbătorile pascale împreună. Cei doi au mers împreună cu fiica lor într-o excursie prin țară și s-au bucurat de clipe de neuitat în familie. Au stat și la niște prieteni de familie în Gorj, acolo unde s-au bucurat de natură, peisaj și aer curat.

”Probabil cel mai fain Paște din ultimii ani! Relaxare în natură, liniște și pace! (…) M-am relaxat într-un loc de vis, absolut minunat.

Am venit aici, la niște prieteni foarte buni de-ai mei, în mijlocul naturii, avem râul, pârâul, pădurea, natura. (…) Ne-am plimbat, am dormit după masă două zile la rând, lucru care nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp.

M-am relaxat, m-am deconectat, m-am rupt un pic de lume”,  a spus Oana Roman pe Instagram. 

Oana Roman și Marius Elisei au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor, însă fanii speră la o împăcare.

Citeste si: Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.