Oana Roman despre cel mai important sfat primit de la mama sa, Mioara Roman, înainte ca aceasta să plece la ceruri. „Nu există oameni superiori și inferiori”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 feb 2024, 09:20

Lecția de viață pe care Oana Roman a primit-o de la mama sa, înainte de a pleca la ceruri. „Mi-a dat un pic de bătaie” Ce nu va uita niciodată vedeta

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman și-a condus mama pe ultimul drum, pe Mioara Roman, fostă jurnalistă și profesoară de limbă arabă și fostă soție a lui Petre Roman. Mama Oanei a fost condusă pe ultimul drum într-un stil exclusivist, cu fast și cu persoanele cele mai apropiate alături.

În vârstă de 84 de ani, Mioara Roman a părăsit această lume cu doar două luni înainte de sărbătorirea zilei ei de naștere. Mioara Roman s-a stins în urma unui stop cario-respirator, în timp ce era internată la azilul din Snagov. 

Oana Roman împărtășește cea mai dură lecție de viață învățată de la mama sa, Mioara Roman

Într-o declarație făcută cu ceva timp în urmă, Oana Roman a dezvăluit publicului cea mai dură lecție de viață pe care i-a învățat-o mama sa.

Amintirea acestei lecții rămâne vie în inima ei și a fost adusă la lumină în timpul evenimentelor triste din ultima perioadă.

Citește și: Ce a visat Mioara Roman, cu doar două zile înainte de a muri? Motivul pentru care Oana Roman a planificat în detaliu înmormântarea mamei sale

„Din fericire am primit multe sfaturi de la părinții mei, care m-au ajutat în viață, să îmi fac un drum într-un anume fel, să fie în concordanță cu valorile pe care le-am învățat de acasă.

Cea mai dură lecție de viață pe care am învățat-o de la mama a fost și singura oară când mi-a dat un pic de bătaie, în momentul în care, fără să îmi dau seama, am vorbit un pic pe nas cu guvernanta mea, pe care eu de altfel am iubit-o și am adorat-o.

Mama m-a luat deoparte și m-a certat foarte rău și mi-a explicat că nu am voie să îi vorbesc așa, că trebuie să înțeleg că nu există oameni superiori și inferiori, meserii bune sau proaste, ci doar bine sau prost făcute.

Nu contează ceea ce faci, ci cum o faci, iar eu asta am ținut minte.”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Primele declarații ale Oanei Roman, la o zi după înmormântarea mamei sale

La doar o zi după înmormântarea mamei sale, Oana Roman a postat un mesaj de mulțumire pe rețelele sociale, în care a precizat că este recunoscătoare pentru toate mesajele primite și suportul oferit în aceste zile întunecate. 

Citește și: Motivul pentru care Marius Elisei a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Ce făcea fostul soț al Oanei Roman în tot acest timp!

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea. Mulțumesc Gabriela pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei.

Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulţumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”,   a fost mesajul postat de Oana Roman pe Instagram.