Oana Roman, dezamăgită de fostul soț „Tatăl ei a ales să nu vină” Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei în prima zi de școală

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 iun 2024, 02:40

Oana Roman, dezamăgită de Marius Elisei

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei/ Elisei Marius

Fiica Oanei Roman a începută, astăzi, școala. Cu toate că Isa este încântată de noua școală, un anumit lucru i-a umbrit bucuria. Oana a povestit totul pe contul ei de Instagram.

Mari emoții pentru Oana Roman care și-a condus fiica în noul an școlar. Isa a fost mutată la școală nouă, iar vedeta este încrezătoare că aceasta se va acomoda destul de repede.

Marius Elisei a fost absent în prima zi de școală a fiicei sale

Oana Roman a postat o serie de fotografii cu Isa, în timp ce aceasta desfășoară mai multe acțiune de voluntariat, pentru a le arăta urmăritorilor cât de mândră este de implicarea fetiței ei.

Citește și: Oana Roman, momente neplăcute la Cannes „Ceva rău de tot” Ce s-a întâmplat cu vedeta pe plajă

Din cauza unor nemulțumiri apărute la fosta școală, Oana Roman a decis să o mute pe Isa, alegând o școală în care în clase sunt mai puțini elevi, iar aceștia au parte de mai multe activități practice și laboratoare.

Citește și: „Sunt bani investiți pentru suflet”. Pe ce își cheltuie banii, de fapt, Oana Roman! Vedeta a recunoscut totul abia acum

Vedeta a fost dezamăgită de faptul că tatăl fiicei sale, Marius Elisei, nu a luat parte la deschiderea noului an școlar. Deși a fost mereu zâmbitoare, Oana Roman este conștientă de faptul că pe fiica ei a durut-o absența tatălui într-o zi atât de specială.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Oana Roman, vacanță de vis alături de fiica sa! Unde au plecat cele două

„Azi am fost doar noi două și știu că a durut-o faptul că tatăl ei a ales să nu vină să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternică și deșteaptă, și bună, și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Oana Roman, emoții pentru Isa în prima zi de școală

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

După ce au petrecut o vacanță de neuitat la Cannes, Oana Roman și fiica ei s-au întors în România, aici unde Isa a început clasa a III-a. Vedeta este conștientă de faptul că fiicei sale îi va fi dificil până se va acomoda cu noii colegi, dar este sigură că va avea parte de o evoluție frumoasă.

Citește și: Imagini dureroase cu Mioara Roman în scaunul cu rotile. Ce gest a făcut fiica Oanei Roman pentru bunica ei

„Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educațional diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând”, a mai scris Oana Roman.

Citește și: Cum arată Mioara Roman la două luni după internarea în centrul de bătrâni? „A insistat să ieșim cu ea la plimbare pe malul lacului”

Oana Roman a postat și o serie de fotografii de la noua școală și este optimistă în ceea ce privește parcursul fiicei sale.