Oana Roman dezvăluie că a fost blestemată de Marius Elisei: „Unul dintre cele mai mari păcate”. Ultima declarație a acesteia a șocat pe toată lumea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 25 nov 2023, 00:00

Oana Roman și Marius Elisei nu s-au înțeles prea bine de-a lungul celor zece ani de relație

Sursa: Facebook

Oana Roman a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a spus, în mediul online, că a fost blestemată de Marius Elisei. De când s-au despărțit, aceasta a făcut mai multe afirmații despre ceea ce s-a întâmplat.

De când a luat decizia să se despartă de Marius Elisei, Oana Roman scoate la iveală tot feluri de momente grele prin care a trecut, iar ultima afirmație, conform căreia a fost blestemată, este cireașa de pe tort.

Oana Roman, blestemată de Marius Elisei

În urmă cu doar câteva zile, Oana Roman a mărturisit, pe contul ei de Instagram, că un internaut a blestemat-o, prin intermediul unui mesaj.

Deși toți se așteptau la o altă reacție din partea ei, aceasta a făcut o afirmație uluitoare.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Roman și Marius Elisei nu s-au înțeles prea bine de-a lungul celor zece ani de relație. Printre certurile și despărțirile lor, se pare că au existat și unele blesteme, venite chiar din partea fostului ei partener.

„Astăzi, am mai primit un mesaj(...)

Cineva, pur și simplu, mă blesteamă, la propriu. Nu mă sperie chestia asta, dimpotrivă. Am primit multe blesteme la viața mea, inclusiv din partea unor oameni foarte apropiați, cum ar fi chiar un om cu care am trăit în casă și cu care am fost căsătorită.

Citește și: Incredibil ce îi făcea Oana Roman lui Marius Elisei, când acesta se întorcea acasă: „Nu-ți mai vine să intri în casă”

Cred că nu există păcat sau poate este unul dintre cele mai mari păcate să blestemi pe cineva, pentru că blestemul, practic, se întoarce, după părere mea, nu ca un boomerang, de 100 de ori mai rău”, a mărturisit fiica Mioarei Roman, pe rețelele de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fiica Oanei Roman a cerut să meargă la psiholog

Deoarece relația dintre părinții ei a mai trecut prin momente neplăcute, Isa a cerut să meargă la psiholog, după ce Marius Elisei a plecat de acasă.

Oana Roman a anunțat acest lucru în mediul online, spunând că fiica ei, deși este o persoană matură, suferă din cauza separării, iar ea nu vrea ca acest lucru să intervină în dezvoltarea ei și nici să rămână cu anumite traume în urma celor întâmplate.

Prin urmare, Oana a fost fericită și de acord în ceea ce privește dorința fiicei sale de a apela la ajutorul de specialitate și a sprijinit-o în totalitate în acest sens.

Citește și: Oana Roman, noi dezvăluiri despre Marius Elisei: "El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea"

 Încă de când s-au despărțit, fiica lui Petre Roman l-a acuzat pe fostul ei partener de neimplicare în creșterea Isei.

Aceasta susține că nici la telefon nu îi răspunde copilului și că, deși cea mică plânge din cauza lui, acest lucru nu l-a impresionat.