Oana Roman, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: „Cred că asta e crucea lui...”

Autor: Amalia Georgescu
Oana Roman, Pepe și Raluca Pastramă
Sursa: Instagram

Pe Oana Roman și Pepe îi leagă o frumoasă prietenie care durează de ani buni, motiv pentru care vedeta s-a întristat atunci când a aflat că mariajul lui Pepe a ajuns la final. Ce declarații a făcut Oana Roman?

Sunt prieteni de foarte mulți ani, au trecut prin multe împreună, astfel că Oana Roman îl cunoaște mai bine decât oricine pe Pepe. Vedeta a făcut mai multe declarații în legătură cu divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă.

Oana Roman sare în apărarea lui Pepe: „Orice ar putea fi pe lumea asta, dar nu un...”

Pepe și Raluca Pastramă au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că se despart, având în vedere că cei doi păreau foarte fericiți împreună.

Dacă inițial lucrurile păreau destul de clare între cei doi și divorțul ar fi trebuit să fie unul fără prea mari bătăi de cap, ulterior, în spațiul public au apărut informații despre un conflict care ar fi avut loc între cei doi. Pepe a fost acuzat că a avut un comportament violent, iar Raluca Pastramă că l-ar fi înșelat, astfel că lucrurile s-au complicat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raluca Pastramă l-a înșelat pe Pepe? Ce document-bombă a depus cântărețul în instanță!

Pentru că i-a fost alături lui Pepe în cele mai grele momente, Oana Roman a vorbit public despre separarea acestuia de Raluca Pastramă. Vedeta a dezvăluit că nu știe dacă Pepe a avut sau nu un comportament violent, însă a ținut să precizeze că Raluca Pastramă nu ar fi avut motive să ceară un ordin de restricție, mai ales atunci când vine vorba despre copii, având în vedere că Pepe are o relație foarte apropiată cu cele două

fetițe.

„Nu-mi dau seama dacă în seara aia, într-un moment de disperare, s-a dus să facă chestia asta sau cineva i-a sugerat. Rezultatul a fost unul prost. Și pentru el, și pentru ea. Pepe nu avea de unde să știe de plecarea ei la munte, pentru că nu mai locuiau împreună. Eu cred că, cumva, toți în viața asta avem și ducem o cruce. Cred că asta e crucea lui.

Nu cred că el și-a dorit să se ajungă la un conflict de genul ăsta. Nu știu dacă acest ordin de restricție a avut alt scop ascuns, pentru că, cu siguranță, el nu este un pericol, cel puțin pentru copii. Acel ordin a fost relativ la copii și mi s-a părut ciudat. Orice ar putea fi pe lumea asta, dar nu un pericol pentru copii. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decât mine.
Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat un frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea.”
, a spus Oana Roman într-o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro .

Citeste si: Filmul bătăii pe care Pepe i-a ''aplicat-o'' fostei soții. Ar fi fost trei reprize de lovituri, de față cu fetițele cuplului