Oana Roman, dezvaluiri despre relatia cu tatal ei! Petre Roman o batea si nu o lauda niciodata! "Cand imi dadea una, vedeam stele verzi si imi tiuia timpanul"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 21:14

Oana Roman s-a saturat sa auda cum lumea comenteaza despre viata ei frumoasa, despre faptul ca a crescut intr-o familie instarita si cum a primit totul de-a gata, pe o tavita de argint.

 

Oana Roman, dezvaluiri despre relatia cu tatal ei! Petre Roman o batea si nu o lauda niciodata! "Cand imi dadea una, vedeam stele verzi si imi tiuia timpanul"
Oana Roman s-a saturat sa auda cum lumea comenteaza despre viata ei frumoasa, despre faptul ca a crescut intr-o familie instarita si cum a primit totul de-a gata, pe o tavita de argint.
Vedeta de televiziune a vorbit despre relatia ei cu Petre Roman, care nu a fost cea mai buna de-a lungul anilor.
Fostul prim-ministru a fost un tata foarte dur si o mai altoia din cand in cand, ba cu palma, ba cu cureaua.
"Si eu am luat bataie de la tata, dar asta nu inseamna ca nu m-a iubit. E mult spus ca am fost un copil abuzat. Nu ma batea atat de rau sa imi ramana semne. Dar lucrurile astea au ramas undeva acolo, in mintea mea.
Da, cu cureaua. Asa se purta pe vremea aia. Era el mai panicat, nu imi dau seama de ce. Daca intarziam, imi luam bataie. Mi-am luat si cate o palma. Dadea acolo... Ma prindea prin casa si imi dadea cate una. Cred ca la el era mai degraba un mod de a-si controla panica. Aceste intamplari s-au petrecut cand eram mica, aveam 6-7 ani, poate 10. Imi aduc aminte de ele si acum.
Cand imi dadea el una simteam, vedeam stele verzi si imi tiua un pic timpanul. Poate nici el nu isi dadea seama ca astea ma vor marca pe mine, ca imi vor ramane intiparite in minte", a spus Oana Roman la WOWbiz.
"El a fost destul de dur cu mine tot timpul. El nu stie sa isi exteriorizeze foarte bine sentimentele. Ma lua in brate, ma mangaia...
A fost foarte categoric cand venea vorba de educatie. Lumea crede ca eu sunt fata lui tata, ca el m-a tinut intr-un glob de cristal. A fost foarte dur cu mine. Cand am ajuns la facultate in Franta, ma simteam extrem de singura, nu aveam cu cine sa vorbesc, cu cine sa ma sfatuiesc. La un moment dat am simtit ca nu mai pot si am sunat acasa plangand. Tata mi-a spus: 'Daca nu esti capabila, daca nu esti in stare...
Vino acasa! Om gasi ceva si pentru tine aici'. M-a motivat cand mi-a spus asta", a adaugat doamna Elisei.
Acum cativa ani, Oana ajunsese intr-un punct de cotitura. A mers sa ii ceara ajutor lui Petre Roman in ultima instanta, dar nu l-a primit. "Am avut momente cand m-am simtit extraordinar de singura. Nu am avut pe cine sa ma sprijin, nu am avut cui sa ii cer una-alta.
Mama m-a sprijinit, dar a imbatranit si ea. A facut tot ce i-a stat in putinta. Inainte sa il cunosc pe Marius, am avut mari probleme, am trecut printr-o perioada extrem de dificila. Am fost sa ii cer tatalui meu ajutor si nu m-a ajutat. 'Ai varsta pe care o ai, trebuie sa te descurci'. Aveam nevoie de un imprumut, dar nu a vrut sa ma ajute. Nu cred ca si-a dat seama ca eu am fost la un pas de moarte. Sigur nu a realizat cat de grava a fost situatia mea. Am stat atata timp in spital, el a venit de vreo doua ori la mine. Cat eram la reanimare, el nu a venit la mine. Marius a fost zi si noapte langa mine. Nu cred ca a fost din rea-vointa, ci pur si simplu nu a realizat. Nu l-am simtit nici macar speriat, nu m-a intrebat daca am nevoie de ceva", a spus Oana.
"Nu l-am judecat niciodata pentru despartirea de mama, asta a fost, nu a tinut de mine. El nu a vrut o discutie sincera cu mine, sa imi explice si mie ce s-a intamplat, sa incerce sa vorbeasca cu mine. Aveam 30 si ceva de ani, dar tot copilul lui eram", a incheiat ea.
Urmareste aici materialul video!

Vedeta de televiziune a vorbit despre relatia ei cu Petre Roman, care nu a fost cea mai buna de-a lungul anilor. Fostul prim-ministru a fost un tata foarte dur si o mai altoia din cand in cand, ba cu palma, ba cu cureaua.

" Si eu am luat bataie de la tata, dar asta nu inseamna ca nu m-a iubit. E mult spus ca am fost un copil abuzat. Nu ma batea atat de rau sa imi ramana semne. Dar lucrurile astea au ramas undeva acolo, in mintea mea. Da, cu cureaua. Asa se purta pe vremea aia. Era el mai panicat, nu imi dau seama de ce. Daca intarziam, imi luam bataie. Mi-am luat si cate o palma. Dadea acolo... Ma prindea prin casa si imi dadea cate una. Cred ca la el era mai degraba un mod de a-si controla panica. Aceste intamplari s-au petrecut cand eram mica, aveam 6-7 ani, poate 10. Imi aduc aminte de ele si acum. Cand imi dadea el una simteam, vedeam stele verzi si imi tiua un pic timpanul. Poate nici el nu isi dadea seama ca astea ma vor marca pe mine, ca imi vor ramane intiparite in minte", a spus Oana Roman la WOWbiz.

" El a fost destul de dur cu mine tot timpul. El nu stie sa isi exteriorizeze foarte bine sentimentele. Ma lua in brate, ma mangaia... A fost foarte categoric cand venea vorba de educatie. Lumea crede ca eu sunt fata lui tata, ca el m-a tinut intr-un glob de cristal. A fost foarte dur cu mine. Cand am ajuns la facultate in Franta, ma simteam extrem de singura, nu aveam cu cine sa vorbesc, cu cine sa ma sfatuiesc. La un moment dat am simtit ca nu mai pot si am sunat acasa plangand. Tata mi-a spus: 'Daca nu esti capabila, daca nu esti in stare... Vino acasa! Om gasi ceva si pentru tine aici'. M-a motivat cand mi-a spus asta", a adaugat doamna Elisei.


Acum cativa ani, Oana ajunsese intr-un punct de cotitura. A mers sa ii ceara ajutor lui Petre Roman in ultima instanta, dar nu l-a primit." Am avut momente cand m-am simtit extraordinar de singura. Nu am avut pe cine sa ma sprijin, nu am avut cui sa ii cer una-alta. Mama m-a sprijinit, dar a imbatranit si ea. A facut tot ce i-a stat in putinta. Inainte sa il cunosc pe Marius, am avut mari probleme, am trecut printr-o perioada extrem de dificila. Am fost sa ii cer tatalui meu ajutor si nu m-a ajutat. 'Ai varsta pe care o ai, trebuie sa te descurci'. Aveam nevoie de un imprumut, dar nu a vrut sa ma ajute. Nu cred ca si-a dat seama ca eu am fost la un pas de moarte. Sigur nu a realizat cat de grava a fost situatia mea. Am stat atata timp in spital, el a venit de vreo doua ori la mine. Cat eram la reanimare, el nu a venit la mine. Marius a fost zi si noapte langa mine. Nu cred ca a fost din rea-vointa, ci pur si simplu nu a realizat. Nu l-am simtit nici macar speriat, nu m-a intrebat daca am nevoie de ceva", a spus Oana.

" Nu l-am judecat niciodata pentru despartirea de mama, asta a fost, nu a tinut de mine. El nu a vrut o discutie sincera cu mine, sa imi explice si mie ce s-a intamplat, sa incerce sa vorbeasca cu mine. Aveam 30 si ceva de ani, dar tot copilul lui eram", a incheiat ea.

Urmareste aici materialul video!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.