Oana Roman este gata să iasă în stradă „Dacă ăsta iese pe cauțiune sau vede libertatea mai devreme” Ce a făcut-o pe vedetă să recurgă la această decizie

Author: Diana Bostan
Actualizat: 23 aug 2023, 13:14

Oana Roman

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Vedeta Oana Roman este extrem de revoltată în mediul online în urma accidentului provocat de un tânăr drogat la 2 Mai. Aceasta susține că îi știe pe părinții vinovatului și cere ani grei de închisoare pentru cel ce a luat viața a doi tineri nevinovați.

Oana Roman a vorbit despre accidentul de la 2 Mai, dar și despre familia șoferului drogat. Părinții lui Vlad Pascu sunt milionari în euro și nu sunt deloc străini de faptele ilegale comise de fiul lor, iar acest lucru a stârnit revolta Oanei Roman.

Vedeta vrea ca vinovatul să fie pedepsit cu zeci de ani de închisoare

Oana consideră că de vină pentru tot sunt părinții, acei părinți care nu au avut grijă să acorde copiilor o educație sănătoasă.

Vedeta a vizionat un video în care Vlad Pascu vorbește despre droguri și unde se laudă cu puterea lui financiară, iar Oana s-a declarat dezgustată de un asemenea comportament.

Citește și: Oana Roman, îngenuncheată de durere, a dat vestea despre Mioara Roman: „Mă prăbușesc de durere în mașină”

Aceasta este dispusă să iasă în stradă dacă tânărul nu va fi condamnat la ani grei de închisoare.

„ Ferească Dumnezeu așa ceva! Voi ați văzut asta? Se laudă cu banii și apoi spun că nu sunt toxicomani sunt oxicomani. Vă jur, sunt atât de revoltată încât, dacă nenorocitul ăsta iese pe cauțiune sau vede libertatea mai devreme de câțiva zeci de ani... eu ies în stradă și mulți vor face la fel”, a scris Oana Roman.

Citește și: Oana Roman este în stare de șoc după accidentul de la 2 Mai „Unul dintre tinerii care au murit are un tată cu care am lucrat”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu este pentru prima dată când Oana Roman trage un semnal de alarmă asupra comportamentului tinerilor din ziua de astăzi, asupra celor ce cred că pot cumpăra totul cu bani.

Oana Roman și tatăl uneia dintre victime au lucrat împreună

Șatena a fost șocată în momentul în care a aflat despre tragedia de la 2 Mai, cu atât mai mult cu cât susține că îl cunoaște personal și că a lucrat cu tatăl uneia dintre victime.

Oana speră ca justiția să facă dreptate în acest caz, iar tragedia să nu se repete.

Citește și: „Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare”. Oana Roman este în doliu! Vedeta a pierdut un membru drag de familie

„Știți care este una dintre cele mai mari nenorociri din România? Parveniții, oamenii fără valori, educație și tradiție, care au dat niște tunuri și s-au îmbogățit și neavând nici un fel de bază de educație, cresc copii monștri care beau, se droghează și omoară oameni”,  a

mai adăugat Oana Roman.

Oana a mai trecut prin momente neplăcute în care a fost ținta atacurilor unor tineri, fiind criticată în nenumărate rânduri pentru părerile sale.