Oana Roman este în stare de șoc după accidentul de la 2 Mai „Unul dintre tinerii care au murit are un tată cu care am lucrat”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 21 aug 2023, 16:03

Oana Roman plânge

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Accidentul de la 2 Mai, în care doi tineri au fost uciși de un șofer drogat, a șocat o țară întreagă. Tragedia nu a lăsat-o indiferentă nici pentru Oana Roman, care susține că îl știe pe tatăl uneia dintre victime.

Oana Roman a sărbătorit-o pe fiica ei, însă a avut parte și de o veste neplăcută. Diva a fost șocată de accidentul ce a avut loc la 2 Mai, mai ales că îl cunoaște personal pe tatăl unuia dintre tinerii uciși.

Șatena este revoltată de ce s-a întâmplat și-i condamnă pe părinții șoferului vinovat

Oana Roman este sătulă de copiii de bani gata, care nu au frică de nimic, nu au o educație și care sunt conduși doar de inconștiență.

Acesteia nu-i vine să creadă cum viața a doi tineri a fost luată într-o fracțiune de secundă de un șofer teribilist și drogat.

Citește și: „Sufletul meu plânge și durerea este foarte mare”. Oana Roman este în doliu! Vedeta a pierdut un membru drag de familie

„Azi e de veselie la noi, dar am aflat acum o veste care m-a cutremurat.

Un băiat de 19 ani, drogat și băut, a făcut un accident la 2 Mai și a omorât doi tineri și rănit alți câțiva. Este un băiat de bani gata dintr-o familie de parveniți, cu afaceri imobiliare și de construcții”,
a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Citește și: „Nu am putut sta de vorbă cu ea” Oana Roman a mers să-și viziteze mama bolnavă, dar a avut parte de o surpriză. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aceasta a dezvăluit faptul că îl cunoaște pe tatăl uneia dintre victime, ba chiar a lucrat cu el: „Unul dintre tinerii care au murit are un tată pe care îl cunosc și cu care am lucrat”, a mai spus ea.

Oana Roman este în stare de șoc

Aceasta nu se poate pune în locul familiilor îndoliate și nu-și poate imagina cum este ca cineva să-ți ucidă copilul și condamnă copiii crescuți fără valori și fără educație, în special pe părinții acestora.

Citește și: Oana Roman, despre scandalul Gheboasa și libertatea de exprimare: „Libertatea de exprimare este un drept care are și limite”

Oana Roman susține că din ce în ce mai mulți tineri de „bani gata”, fără o anumită educație, sunt cei ce provoacă adevărate tragedii pe străzile din România.

„Știți care este una dintre cele mai mari nenorociri din România? Parveniții, oamenii fără valori, educație și tradiție, care au dat niște tunuri și s-au îmbogățit și neavând nici un fel de bază de

educație, cresc copii monștri care beau, se droghează și omoară oameni”, a mai adăugat Oana Roman.