Oana Roman: "Eu nu mananc mult!" A dezvaluit IN PREMIERA de ce s-a ingrasat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Invitata in platoul emisiunii WOWbiz, Oana Roman a vorbit pentru prima data despre kilogramele pe care le are in plus.

"Eu am fost tinta unor campanii intregi de denigrare in Romania. Daca sunt atatia oameni care nu pot dormi de grija mea poate ca sunt o persoana foarte importanta. Nu au reusit insa sa ma umileasca, am mers mai departe pe drumul meu si nu m-a afectat lucrul asta", a spus Oana Roman.

Ea a dezvaluit cum a inceput totul.

"Am realizat ca nu am explicat niciodata de ce am luat kilograme in plus.

S-a creat o idee ca eu mananc mult. Nimeni nu a stat nicio secunda sa se gandeasca ce se ascunde in spate. Totul a inceput intr-o zi de decembrie, 1989. Aveam 13 ani, aveam o viata normala, faceam sport, inot. Peste noapte lucrurile s-au schimbat radical, in sensul in care au tras unii cu niste mitraliere. Am trait intr-o teroare greu de suportat. Am fost nevoita sa renunt la sport, iar acest lucru s-a resimtit".


Oana Roman a spus ca socul resimtit si traumele au fost atat de mari incat a suferit un dezechilibru hormonal, pentru care nu a reusit sa gaseasca leac nici pana in ziua de azi.

"S-a instalat o depresie grava si profunda, pe care eu nu am stiut cum sa o contracarez. Am trait niste traume infernale, care au declansat un dezechilibru hormonal. Am incercat sa il tratez, dar nici pana in ziua de astazi nu am reusit sa ii gasesc leac".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”