Oana Roman, fotografii incendiare de cuplu făcute alături de fostul soț, Marius Elisei. În ce ipostaze s-au pozat

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 30 iul 2021, 10:57
Oana Roman și Marius Elisei Foto(4)
Oana Roman și Marius Elisei
Sursa: Facebook

Oana Roman și Marius Elisei formează din nou un cuplu, iar acum se pare că cei doi se înțeleg de minune. Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

În ultima perioadă, Oana Roman este foarte activă în mediul online, unde îi ține pe fani la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Vedeta s-a împăcat de curând cu Marius Elisei și se pare că cei doi se înțeleg mai bine ca înainte, dovadă stau și ultimele poze publicate de Oana Roman pe rețelele sociale.

Citeste si: Cum arată Oana Roman complet nemachiată şi fără niciun filtru: ”Am 45 de ani şi mă simt bine. Nu mă operez, nu am obsesia asta”

Cum au fost surprinși Oana Roman și Marius Elisei

La începutul anului, Oana a anunțat că a luat decizia să divorțeze de Marius, însă la câteva luni de la divoț cei doi s-au împăcat. Cu toate că Oana declara că nu se ma gândește la o împăcare, iată că lucrurile au dovedit contrariul.

Recent, pe contul ei de Instagram, fiica fostului premier Petre Roman, a vrut să împărtășească cu fanii că se află într-o nouă vacanță alături de fostul soț.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflata! Oana Roman trece prin momente cumplite, chiar dacă este în vacanță. Cu ce probleme se confruntă vedeta

De când s-au împăcat, Oana Roman și Marius Elisei profită de fiecare moment petrecut împreună, unde mai pui că mai tot timpul îi găsim în vreo vacanță ori de cuplu ori de familie.

Acum, Oana Roman și Marius Elisei și-au luat fiica și au dat fuga la mare. 

Fanii au fost foarte fericiți pentru ei, bucurându-se de dragostea care îi unește și îi împlinește și au ținut să le transmită câteva cuvinte. „Super, vă doresc o seară minunată și plină de iubire❤️❤️❤️❤️❤️ să vă iubiți mult”, „Sunteți minunați împreună”, „Sunteți superbi, să vă țină Dumnezeu tot așa”, au fost câteva dintre mesajele pe care fanii au ținut să le transmită cuplului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fiica lui Petre Roman a ținut să le arate urmăritorilor din mediul online cât de bine se simte în vacață, alături de soț, de care nu se mai dezlipește de când s-au împăcat. 

Astfel, Oana Roman s-a fotografiat cu picioarele pe spatele tatălui fetiței sale, în momentul în care Marius Elisei îi făcea masaj la picioare.

Citeste si: Oana Roman, apariție de senzație la plajă: "Poza a făcut-o Marius și nu e editată"

”Piele albă, piele neagră”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiilor în care apare în compania fostului soț.

Mai mult, Marius Elisei a construit pentru Oana și Iza un imens castel din nisip, care a adus zâmbetul pe buze tuturor.

”Am și eu castelul meu”, a scris Oana Roman în dreptul fotografiei în care apare mândră nevoie mare de reuțita partenerului său de viață.