Oana Roman, gest emoționant imediat după înmormântarea mamei sale. Vedeta nu a vrut să fie singură: „Avea nevoie de susținere”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 feb 2024, 15:05

Oana Roman, gest emoționant imediat după înmormântarea mamei sale. Vedeta nu a vrut să fie singură: „Avea nevoie de susținere”

După ceremonia emoționantă de înmormântare a mamei sale, Mioara Roman, Oana Roman a făcut un gest de recunoștință și apreciere pentru susținerea primită din partea celor dragi.

După slujba solemnă desfășurată în curtea bisericii, Oana Roman a oferit pachete cu alimente, incluzând cafea, napolitane, ciocolată, iaurt, conserve, cozonac, portocale și alte produse de bază.

Aceste gesturi simple, dar pline de încărcătură emoțională, au fost menite să exprime recunoștința și mulțumirea pentru sprijinul primit într-un moment atât de dificil.

Oana Roman, gest emoționant imediat după înmormântarea mamei sale

Nu numai că a primit sprijin din partea prietenilor, dar Oana Roman a dorit să le arate și lor cât de mult înseamnă pentru ea sprijinul acordat, oferindu-le o masă caldă după

ceremonia de înmormântare. Astfel, într-un act de generozitate și solidaritate, ea a organizat un parastas pentru cei apropiați.

Citește și: Oana Roman a chemat ambulanța în miez de noapte! Ce a pățit vedeta, la doar două zile de la înmormântarea Mioarei Roman

Ieri, după înmormântare, a avut loc o întâlnire între membrii familiei, dar și cu prietenii apropiați, a fost o decizie de ultim moment a Oanei.

Avea nevoie de cei apropiați, de susținere, așa că s-a gândit să facă și o masă caldă, pentru prietenii ei, care i-au fost aproape, pe toată această perioadă grea”
, a declarat  Gabriela Lucuțar pentru playtech.ro.

Cât a costat înmormântarea de lux a Mioarei Roman

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mama Oanei Roman și fosta soție a lui Petre Roman a murit la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. 

Oana Roman a avut grijă ca înmormântarea să fie organizată cu desăvârșire, astfel că fiecare detaliu a fost atent gândit de vedeta îndurerată. 

Citește și: Ce l-a sfătuit Mioara Roman pe fostul soț, înainte de a intra în Guvern: „Nu știi ce te așteaptă” Mesajul a fost abia acum dezvăluit de Oana Roman!

După ceremonia funerară, Oana Roman și sora ei, Catinca, au decis să aducă un tribut mamei lor prin distribuirea a aproximativ 100 de pachete cu alimente. Acestea includeau preparatele preferate ale regretatei Mioara Roman, precum icre de sturion, sarmale și dulceață de trandafiri.

Gabriela Lucuțar a explicat că prețurile fluctuează în funcție de cerințe și a evitat să furnizeze detalii precise despre suma cheltuită pentru ceremonia dedicată Mioarei Roman.

„Oana îmi este prietenă foarte bună și nu am ezitat să o ajut atunci când a apelat la mine. Costurile unei astfel de înmormântări contează prea puțin, mai ales când este vorba de un prieten pe care trebuie să-l ajuți într-unul dintre cele mai dificile momente din viață. Doar atât vă pot spune: la mine prețul unei înmormântări pornește de la 7000 de lei și poate ajunge și până la 20.000

de lei, în funcție de cerințele clientului”, a spus Gabriela Lucuțar, după înmormântarea Mioarei Roman.