Oana Roman, in LACRIMI! Mama sa, de URGENTA la spital. In ce stare se afla

Autor: O.P.

Lacrimi si durere pentru Oana Roman dupa ce mama sa a ajuns de urgenta la spital.

Oana este cea care a sunat la ambulanta. Dupa ce Mioara Roman a fost stabilizata. Oana a postat un mesaj pe o retea de socializare: 

“Având în vedere interesul presei (am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisa) în legatură cu starea de sănătate a mamei mele, precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația.

Citeste si: Oana Roman, mesaj sfâșâietor după moartea lui Răzvan Ciobanu. Cuvintele vedetei i-a bulversat pe toți

In cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut două episoade de pierdere a cunoștinței, am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la Sanador care a sosit in cel mai scurt timp. În urma constatării stării mamei mele s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca, deoarece la S***r nu erau locuri libere la ATI, iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o

internare pe o secție de ATI. In urma investigațiilor, s-a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic, nu s-au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În acest moment este stabilă, conștientă, coerenta si cooperantă! Multumesc celor de la Ambulanța Spitalul S**8r si personalului medical si auxiliar de la Spitalul Floreasca. Este singura declarație pt a înlătura orice fel de speculații alarmiste in presă!”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Foto Oana Roman, la 20 de ani, de nerecunoscut. Cât de slabă era atunci! Uite cum arăta