Oana Roman inchide gura lumii: "Nu sunt obeza, port marimea 42 la haine si nu-mi doresc sa arat ca astea care prezinta moda pe scena si au 40 de kile imbracate"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:54

Oana Roman a dorit sa lamureasca o data pentru totdeauna problema greutatii ei si cum a ajuns sa acumuleze cateva kilograme in plus.

 Oana Roman, moderatoarea emisiunii "Drept la tinta" a vorbit deschis pentru prima data despre probleme ei cu greutatea, cum a ajuns sa aiba mai mult cu 10-15 kilograme si de ce lumea e preocupata atat de mult de cum arata, ce face cat si ce mananca. 

"Ma preocupa greutatea mea, evident ca ma preocupa. La mine e o problema psihica in primul rand, din cauza faptului ca am trecut prin momente grele in viata mea.
Acum sunt intr-o perioada foarte buna si probabil ca lucrurile se vor indrepta de la sine, in timp. Eu sunt un om sanatos, care nu are absolut nicio problema de sanatate, ma simt foarte bine. Nu sunt nici macar, cum sa spun... Conform ultimelor discutii cu medicul am un exces de 10-15 kilograme, deci eu nu sunt un om cu 30-40-50 de kilograme peste cat ar trebui sa am. Deci, despre ce vorbim? Nici nu stiu exact.
in jur de 70 si ceva, spre 80. Habar n-am cate kilograme am, pentru ca nu m-am mai cantarit in ultimele doua saptamani. Eu am un exces in jur de 15 kilograme, sincer.

Deci, nu vorbim despre obezitate, sunt niste exagerari. Eu am 1,74 metri si ar trebui sa am in jur de 65 de kilograme, la care pot sa ajung usor, deci n-am o problema. Daca eram obeza, ar fi fost ok sa scrie, dar nu e asa.
Intru in haine masura 44, chiar 42 uneori. Televizorul ingrasa 10 kile, dar oamenii astia care vorbesc despre mine ma cunosc si stiu cum arat eu. De Viorica de la Clejani zice cineva, ca are 15 kile peste, de Teo, cand avea 125 de kile, zicea cineva ca se cutremura pamantul cand merge? Ei au o problema cu mine, Oana Roman, pentru ca mai sunt persoane publice supraponderale in Romania cu duiumul, dar nu se ia nimeni de ele.
Eu nu-mi doresc sa arat ca astea care prezinta moda pe scena si au 40 de kile imbracate"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.