Oana Roman: "Iubitul meu s-a gandit la insuratoare din prima clipa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:52

Prezentatoarea emisiunii "Drept la tinta" surprinsa de paparazzi in compania iubitului ei.

Gata cu intepaturile si rautatile din presa tabloida! Oana Roman si-a prezentat pentru prima oara iubitul intr-o emisiune TV dupa ce a fost surprinsa in compania iubitului ei. Se numeste Marius, are 26 de ani. El si Oana Roman s-au cunoscut la locul de munca al tanarului.

Cei doi sunt impreuna de trei luni, iar pentru Marius a fost dragoste la prima vedere." El a fost mai sigur pe relatia noastra", a marturisit Oana Roman.
Prezentatoarea a adaugat Marius i-a spus ca s-a gandit la insuratoare inca din prima clipa. Despre iubitul ei, Oana Roman sustine ca a gasit in el tot ce cauta la un barbat. La inceput vedeta Kanal D era suspicioasa, nu din cauza faptului ca nu avea sentimente pentru iubitul ei, ci pentru ca voia sa il descopere treptat." Nu m-am indragostit din prima de el", a dezvaluit Oana Roman.
Prezentatoarea TV a lasat sa se inteleaga ca in curand ar putea fi ceruta de sotie de iubitul ei, Marius.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oana-roman-531af951af2399bbf23de4d4e2063423.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.