Oana Roman, la spital cu mască și în halat. Cu ce scop s-a echipat vedeta: „Mă pregătesc...”

Author: Diana Ghita

Oana Roman la spital

Sursa: Instagram

Oana Roman are o comunitate impresionantă de urmăritori, pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face.

În ultima vreme Oana Roman a trecut printr-o perioadă dificilă din viața ei, întrucât Mioara Roman, mama sa, a fost internată în spital, din cauza agravării problemelor ei de sănătate.

Cum o tratează Oana Roman pe mama ei de când este în spital

Deși o vizita frecvent pe mama ei la centrul de îngrijire a bătrânilor, vedeta este și mai implicată de când Mioara Roman a intrat în spital.

Oana a făcut toate eforturile pentru a-i fi alături mamei în aceste momente grele.

Aceasta a ținut permanent legătura cu doctorii și cu restul personalului medical care se ocupă de mama ei, pentru a fi la curent cu starea ei de sănătate. De asemenea, vedeta o vizitează zilnic pe cea care i-a dat viață, pentru a nu trece singură prin aceste clipe.

În urmă cu câteva zile, Mioara Roman a fost supusă unei intervenții laparoscopice, iar în aceste momente, femeia se recuperează după operația pentru care a trebuit să fie anesteziată.

„Dragii mei, mama a ieșit  din operație, este la terapie intensivă. Urmează niște ore critice, pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, va putea respira singură.”,  a spus vedeta imediat după ce intervenția a luat sfârșit.

Citește și: Oana Roman răspunde acuzațiilor că ar avea o relație cu un tânăr de 24 de ani: „Aș putea să-i fiu mamă”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pentru ce s-a echipat Oana Roman

Oana Roman le transmite mereu internauților vești noi despre situația mamei sale, ceea ce a făcut și seara trecută. Aceasta s-a echipat corespunzător pentru a putea intra în salonul Mioarei, îmbrăcându-se în halat și punându-și mască și bonetă.

Ulterior, vedeta s-a pozat și a urcat pe Instagram fotografia, lângă ea scriind mesajul: „Mă pregătesc să intru la mama.

O să îi transmit toate gândurile voastre”.

Potrivit informațiilor transmise în urmă cu câteva zile de către Oana Roman, mama ei se simte bine după operație, iar medicii îi acordă o grijă sporită acesteia, pentru a se recupera și pentru ca starea ei să se îmbunătățească.

„Am fost la mama. E destul de bine, am vorbit cu ea, am putut comunica așa cât de cât.

Dar acolo la terapie intensivă este foarte greu de privit și de procesat ce se întâmplă! Doamne ajută!

Îi admir profund pe toți cei care lucrează într-o secție de terapie intensivă. Mi se par super oameni”, a spus Oana Roman, pe InstaStory, acum câteva zile.

Citește și: ”Am vorbit cu ea” Oana Roman, ultimele detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Ce spune vedeta despre eforturile depuse de medici