Oana Roman le-a dat peste nas criticilor „Tăcerea mea i-a înfuriat” Vedeta a răbufnit în mediul online

Author: Diana Bostan

Oana Roman

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman s-a săturat de valul de critici din mediul online și de unele mesaje pe care le primește. Vedeta a ținut să le dea un răspuns răutăcioșilor, dar într-o manieră elegantă.

Încă din copilărie, Oana Roman a avut parte de atenție din partea presei, însă acest lucru a atras și un val de comentarii răutăcioase.

Oana Roman i-a pus la punct pe cei care o judecă fără a o cunoaște

Sătulă ca fiecare gest al ei să fie interpretat greșit, Oana Roman a decis să-și impună punctul de vedere, dar într-o manieră elegantă și fără a jigni pe cineva.

Aceasta susține că nu a răspuns niciodată cu ură atunci când a fost criticată, deși de multe ori a fost pusă la pământ.

Citește și: Ce a spus Oana Roman despre noul serial de la Kanal D. Vedeta a vizionat cu interes primul episod din ,,Secrete de familie''

„Nu am răspuns niciodată detractorilor, celor care public m-au jignit, au mințit despre mine, au încercat sa ma tragă în noroi și în mizeria lor.

Uneori am lămurit anumite lucruri dar nu le-am răspuns personal, nu le-am făcut onoarea sa le pronunț numele sau să îi bag în seamă”
, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman a primit sute de mesaje de susținere și multe laude pentru modul în care-i tratează pe cei ce au jignit-o. Faptul că nu le dă o replică acidă răutăcioșilor este pentru ea o adevărată victorie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este femeia după care suferă Irinel Columbeanu: „Am fost prea credul. Am crezut și în oameni și în femei”

I-am lăsat sa vorbească singuri și să se bucure, folosindu-se de numele meu, de câteva momente de atenție din partea presei sau a publicului.

S-au înverșunat și mai tare căci tăcerea mea i-a înfuriat. Eu mi-am continuat drumul neabătută și nu m-am împiedicat niciodată de ei. E cel mai grăitor răspuns ”, a mai spus aceasta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Oana a postat un nou mesaj controversat pe rețelele de socializare

Oana Roman vine cu un nou mesaj pe pagina sa de Instagram, unde își ține constant urmăritorii la curent cu ce se petrece în viața ei, iar acum a abordat subiectul bunelor maniere.

Citește și: „ După opt ani de la Colectiv, arșii trebuie transferați în străinătate” Oana Roman, reacție tranșantă în mediul online după explozia de la Crevedia

Oana Roman a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram legat de bunele maniere. Aceasta s-a referit la modul în care se bea cafeaua, mai exact modalitatea în care se țin mâinile pe ceașcă. 

Citește și: „Este ceva hidos” Oana Roman, mesaj controversat pe rețelele sociale. Ce a transmis aceasta legat de bunele maniere

„Apropo de băutul cafelei...nu țineți ceașca cu degetul mic în aer. Este ceva hidos. Degetele se țin îndoite înăuntru. Iar la paharul cu picior.. se ține paharul de picior!” a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story.  

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.