Oana Roman, mesaj de Valentine's Day: „E doar o ocazie de a face mulți bani” Ce părere are vedeta despre sărbătoarea iubirii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 feb 2024, 09:08

Oana Roman, mesaj de ziua iubirii: „E doar o ocazie de a face mulți bani” Ce părere are vedeta despre Valentine's Day

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman are o comunitate mare de fani pe rețelele sociale și nu există zi în care vedeta să nu îi țină la curent cu activitățile sale. De data aceasta, Oana Roman le-a transmis urmăritorilor un mesaj legate de sărbătoarea iubirii.

Valentine's Day se celebrează miercuri, 14 februarie 2024. Sărbătoarea americană reprezintă un prilej de a-ți manifesta iubirea față de partener. De asemenea, în această zi femeile, dar și bărbații primesc fel și fel de cadouri sau felicitări de dragoste.

Cu toate acestea, se pare că nu toți românii sunt de acord cu această sărbătoare, ci ar prefera mai degrabă Dragobete, care se sărbătorește la data de 24 februarie.

Ce părere are Oana Roman despre Valentine's Day

De această părere sunt și anumite vedete din România, printre care și Oana Roman, care a transmis un mesaj sincer legat de această sărbătoare.

Citește și: Imagini emoționante cu Oana Roman și mama sa! Care este starea de sănătate a Mioarei Roman: „E semn bun”

Vedeta nu este deloc de acord cu Valentine's Day, ba mai mult, spune că nu a aniversat niciodată și așteaptă mai degrabă Mărțișorul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„A înnebunit lumea cu Valentine's Day. Eu cred că nu am serbat niciodată Valentine's Day sau doar așa, poate obligat. O prostie, e doar o invenție americănească pentru marketing, așa cum e și Halloween și multe altele. Mie îmi place mărțișorul de exemplu. Da, mărțișorul și venirea primăverii Dar Valentine's Day..”

a transmis Oana Roman într-un InstaStory.

Valentine's Day- o modalitate de a face foarte mulți bani?

De asemenea, vedeta a mai transmis faptul că sărbătoarea iubirii provenită de la americani nu e decât o strategie de marketing și o bună modalitate pentru magazinele specifice să producă mulți bani de pe urma cadourilor cumpărate.

Oana Roman subliniază faptul că iubirea ar trebui celebrată oricând, nu doar de Valentine's Day și că ar trebui să îi arătăm jumătății noastre că o iubim zilnic.

Citește și: Oana Roman, jignită în mediul online! „Au început să-mi scrie că sunt o nesimțită și mincinoasă” De ce a fost acuzată vedeta

„Iubirea trebuie să fie celebrată în fiecare zi, nu de Valentine's Day. E doar o ocazie pentru unii să facă foarte mulți bani cu cadourile, atât,” a mai spus vedeta.