Oana Roman, mesaj emoționant după înmormântarea mamei sale: „În suferința doliului...”. Vedeta are un dor imens în suflet

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 28 feb 2024, 12:53

Ce a transmis Oana Roman la două zile după înmormântarea Mioarei

Sursa: wowbiz.ro; Facebook Oana Roman

Mioara Roman a fost înmormântată luni, pe 26 februarie, după ce a intrat în stop cardio-respirator, pe 23 februarie, în timp ce dormea.

Mioara Roman se confrunta de mult timp cu niște probleme de sănătate foarte severe, motiv pentru care și-a petrecut ultimele clipe din viață într-un azil de bătrâni, unde a putut fi supravegheată în permanență și îngrijită corespunzător, de către personalul specializat.

Oana Roman a fost sfâșiată de durere la înmormântarea Mioarei

Deși mama ei se afla în centrul de îngrijire a bătrânilor, Oana Roman nu a neglijat-o niciodată, ba mai mult, aceasta i-a fost alături Mioarei și în perioada în care a fost supusă unei intervenții chirurgicale foarte grele, din care

medicii nu promiteau că va mai scăpa cu viață.

Din fericire, femeia a supraviețuit după operație, iar lucrurile păreau să revină la normal, însă, după câteva luni, aceasta a murit în azilul de bătrâni la care era cazată. Oana Roman se aștepta la un astfel de moment încă de când mama ei a fost operată, însă vestea morții tot a venit ca un fulger peste ea.

Vedeta a fost îngenuncheată de durere de când Mioara Roman a părăsit această lume, iar la înmormântare, Oana nu și-a mai putut stăpâni emoțiile, izbucnind în lacrimi în momentul în care sicriul mamei a fost coborât în groapă.

Citește și: Ce l-a sfătuit Mioara Roman pe fostul soț, înainte de a intra în Guvern: „Nu știi ce te așteaptă” Mesajul a fost abia acum dezvăluit de Oana Roman!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce simte Oana Roman după ce și-a înmormântat mama

Deși, după funeraliile Mioarei, Oana Roman a transmis că va dispărea, pentru un timp, din mediul online, aceasta a revenit cu niște mesaje foarte emoționante, referitoare la perioada de vindecare după moartea unei persoane dragi. Citatele preluate de vedetă arată cât de dificil este să treci peste moartea cuiva, însă, dacă ai pe cineva care să-ți fie alături, vindecarea vine treptat.

„Fiecare persoană pe care o iubim lasă în noi o parte din lumina ei. Continuăm să trăim- nu doar pentru noi, ci și pentru cei plecați. Ei trăiesc în noi, în poveștile pe care le spunem, în iubirea pe care continuăm să o dăruim.(...)

Citește și: Oana Roman despre cel mai important sfat primit de la mama sa, Mioara Roman, înainte ca aceasta să plece la ceruri. „Nu există oameni superiori și inferiori”

Dorul tău e doar al tău, durerea ta e doar a ta. Singura persoană care poate dicta cum să trăiești suferința ești tu! În suferința doliului, fiecare pas, fie și unul mic sau ezitant, e un pas înainte. Nu lăsa presiunile externe să îți grăbească procesul sau să te facă să simți că modul tău de a suferi nu este corect!(...)

Nu există formule magice care să șteargă suferința.

(...) Cea mai bună formă de sprijin poate să fie, de cele mai multe ori, simpla prezență.(...) Să fii prezent și să oferi un spațiu în care durerea poate exista”,  sunt câteva dintre ideile expuse de Oana Roman, pe Instastory.