Oana Roman, mesaj socant adresat lui Marcel Toader! E de necrezut ce a spus despre divortul dintre el si Maria Constantin, a aruncat cuvinte grele

Autor: B.M.
Actualizat: 13 sep 2017, 10:36

Oana Roman a postat zilele trecute un mesaj extrem de dur legat de divortul momentului in showbiz.

Vedeta nu s-a putut abtine si l-a criticat aspru pe Marcel Toader, adresandu-i cuvinte grele pentru felul in care a ales sa profite de divortul lui pentru a produce bani.

"M-am abtinut mereu sa comentez pe altii, sa judec sau sa-mi dau cu parerea. Am facut-o doar atunci cand stiam clar despre ce vorbesc si am mentinut mereu o pozitie civilizata. Sunt socata insa, sa vad circul penibil la care se preteaza Marcel Toader, expunandu-si al doilea divort la tv, aruncand cu noroi intr-o femeie.

Dupa ce din contul Gabrielei Cristea a disparut apropape jumatate de milion de euro, bani din munca ei cinstita, bani pe care ea si azi se chinuie sa-i recupereze, dupa circul pe care l-a facut la tv atunci, pe enorm de multi bani cand au divortat (el cu gura lui mi-a spus ca au fost cateva zeci de mii de euro), acum a gasit o noua victima. Daca esti barbat educat, nu-ti faci femeia curva doar pentru ca esti frustrat ca te-a parasit.
Daca esti barbat, nu faci circ la TV pentru bani, chiar daca ai nevoie de ei. Vrei bani, te duci la munca! Îl cunosc destul de bine si pe el si pe Gabriela Cristea ca sa stiu despre ce vorbesc. E clar ca daca te-au lasat 6 neveste, tu ai o problema, nu ele! Hai liber la hateri!", a scris Oana Roman pe Facebook.

Voi ce parere aveti, sunteti de acord cu ea?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.