Oana Roman, mesaj tranșant pentru vedetele din România. Cum le-a comparat cu cele de la Hollywood: ”Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 12 oct 2023, 02:25

”Se promovează un tip de femeie care mi se pare că arată cumva inuman”

Sursa: Instagram Oana Roman

Oana Roman le pune la zid pe vedetele de la noi, comparându-le cu cele de la Hollywood. Vedeta a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

Oana Roman este una dintre cele mai vocale vedete din showbiz și nu se ferește niciodată să-și spună părerea despre ce i se pare corect sau nu, ce îi place sau nu cu privire la anumite lucruri care se petrec în jurul ei. Recent, fiica lui Petre Roman a făcut o comparație dură între vedetele de la noi din țară și cele de la Hollywood.

Oana Roman le pune la zid pe vedetele din România

Oana Roman nu se îngrădește și spune exact de simte. În urmă cu puțin timp, aceasta a vorbit în online despre vedetele de la noi și cele din străinătate, făcând o comparație destul de dură. Totul a pornit de la o gală celebră care a avut loc la Hollywood, acolo unde au participat nume importante din showbizul american.

Potrivit fiicei lui Petre Roman, la evenimentul pe covorul roșu s-a promovat eleganța la rang înalt, simplitatea, bunul-gust, rafinamentul și unicitatea. 

Citește și: „Nu e vorba ca să moară acasă, în patul ei”. Mesajul postat de Oana Roman, după decizia luată de mama ei, Mioara Roman

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În același timp, aceasta a încercat să scoată în evidență că la noi în țară, la ora actuală, se promovează un tipar de femeie inuman. Oana Roman a ținut să scoată în evidență câteva aspecte negative pe care le-a observat la vedetele de la noi.

”Aseară a fost ceremonia Golden Globe Awards. Au fost dive multe. Alea adevărate de la Hollywood.

M-am uitat atent. Nici una nu avea: extensii de păr sau gene de alea fir cu fir de 5 cm, nu aveau buze imense și nici silicoane supradimensionate. Nu aveau sprâncene ciufulite și nici cocuri de nașă. Aveau machiaj mega discret, coafuri simple și arătau a femei, nu a androizi. Și mai ales, au personalitate, nu arată toate la fel. Pe la noi e fix invers... Multe culori pale, doar ici-colo câte o rochie în culori tari.
Și multă simplitate. La noi e un dezastru, se promovează un tip de femeie care mi se pare că arată cumva inuman. Ies pe stradă și le văd că arată toate la fel și totul este exagerat. Păr, gene, unghii, buze, sâni, fese, haine... tot este supraexagerat”,
a scris Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: ”Au salvat-o la propriu de două ori” Cum se simte Mioara Roman. Oana Roman a oferit noi detalii despre starea ei de sănătate