Oana Roman, momente neplăcute la Cannes „Ceva rău de tot” Ce s-a întâmplat cu vedeta pe plajă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 iun 2024, 02:30

Oana Roman în vacanță

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman are parte de o vacanță minunată la Cannes, alături de fiica ei. Cele două se bucurau de soarele arzător, când ceva neplăcut s-a înmplat.

Vedeta împărtășește cu urmăritorii săi experiențele plăcute prin care trece, dar și pe cele mai puțin plăcute.

Oana Roman a avut parte de un incident pe plaja de la Cannes

Oana Roman se relaxa pe plajă, moment în care liniștea i-a fost întreruptă de un cuplu. Cei doi s-au așezat lângă, iar lipsa lor de maniere nu a fost deloc pe placul Oanei.

Citește și: „Sunt bani investiți pentru suflet”. Pe ce își cheltuie banii, de fapt, Oana Roman! Vedeta a recunoscut totul abia acum

„Și la Cannes e plin de parveniți needucați. S-a așezat lângă noi, pe șezlong, un cuplu. El vorbește non-stop la telefon pe speaker și toată plaja ce vorbește și cu cine. Ceva rău, rău de tot”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Citește și: Oana Roman, vacanță de vis alături de fiica sa! Unde au plecat cele două

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, Oana i-a lăsat pe cei doi să-i strice întreaga zi, iar vedeta a continuat să i-a plaja la pas și să surprindă momentele frumoase alături de fiica ei. Oana susține că alături de fiica ei petrece timp de calitate și au colecționat cele mai frumoase amintiri.

Unde au plecat Oana Roman și fiica ei

Oana Roman și Isa au plecat în Franța, Cannes, locul iubit de vedetă și unde spune că merge în fiecare an, deoarece are și multe prietene acolo, pe care le vizitează. 

Citește și: Imagini dureroase cu Mioara Roman în scaunul cu rotile. Ce gest a făcut fiica Oanei Roman pentru bunica ei

„Am ajuns în cel mai frumos loc din lume pentru mine.  Coasta de Azur! Apa are o culoare aproape ireală. Iubesc și ador acest loc!  Eu vin pe Coasta de Azur în fiecare an de peste 30 de ani, prietenele mele bune de o viață trăiesc aici și vin să le văd în fiecare an, dar veneam și cu mult timp înainte ca ele să

se stabilească aici”,  a scris aceasta pe pagina sa de Instagram. 

Oana Roman a postat recent o serie de imagini pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story, în care le-a surprins pe mama și fiica ei, Isa, cum petrec timp împreună. 

Citește și: Cum arată Mioara Roman la două luni după internarea în centrul de bătrâni? „A insistat să ieșim cu ea la plimbare pe malul lacului”

„Am fost la mama și Isa a insistat să ieșim cu ea la plimbare pe malul lacului, să admirăm fântânile și să simțim aerul proaspăt de pădure.   Apoi ne-am așezat și ne-am bucurat să fim împreună într-un loc atât de frumos. Pur și simplu am stat și ne-am uitat la lac și la pădure și ne-am ținut de mână”,   a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.