Oana Roman: "Multi spun ca eu am un iubit imaginar, ca el nu exista"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:16

Oana Roman declara este mai fericita si mai indragostita ca niciodata de noul iubit.

 Oana Roman a venit la emisiunea WOWbiz mai stralucitoare si mai fericita ca niciodata. Moderatoarea emisiunii "Drept la tinta" debordeaza de energie datorita noii iubiri pe care o traieste in prezent.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oana2-e4d10ff9ea9e314a770ce7874d0686c0.jpg
" Lucrurile cu iubitul meu sunt foarte serioase. De doua luni ne cunoastem si totul este intens. Insa nu suntem pregatiti sa ne expumen public pentru ca el nu face parte din lumea asta si nici nu isi doreste.
Nu am venit la petrecerea lui Liviu Varciu impreuna cu iubitul pentru ca el nu vrea sa se expuna. Sunt in cea mai fericita perioada a vietii mele. A venit la petrecere sa ma ia acasa. I-am zis ca nu era nevoie pentru ca dormea la ora unu noaptea. El trebuie sa fie la birou la ora sapte dimineata. A fost un gest foarte frumos."

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oana1-acd0ef16a09f060dcfe3a19f844d38ba.jpg
Oana a povestit ca se simte foarte implinita si fericita alaturi de iubitul ei care o rasfata cum stie el mai bine: M-a pacalit ca mergem la Sibiu la
pensiune si de fapt am fost la cel mai mare si mai frumos spa de cinci stele.
"Iubitul meu mi-a zis: Tu nu esti femeie care sa stea la pensiune."  

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.