Oana Roman, noi dezvăluiri despre Marius Elisei: "El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea"

Author: Marina Ionescu

Oana Roman

Sursa: Facebook Oana Roman

Scandal continuă între Oana Roman și Marius Elisei, la câteva săptămâni după ce au anunțat că s-au despărțit!

Oana Roman îi aduce acuzații grave fostului partener de viață. Recent, vedeta a făcut câteva declarații șocante despre Marius Elisei. Iată ce a transmis aceasta!

Citește și: „Te-am luat grasă și te-am lăsat slabă!”. Reacția lui Marius Elisei, după ce Oana Roman i-a adus mai multe acuzații de când s-au despărțit

Oana Roman, noi dezvăluiri despre Marius Elisei: "El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea"

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Roman și Marius Elisei să se despartă. După ce au luat-o pe drumuri separate, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că a fost nevoită să se ocupe singură de mai multe responsabilități casnice, una dintre ele fiind cățelușa familiei, care de curând, a făcut pui.

Oana Roman a mărturisit că i-a fost destul de greu și din acest motiv și-a dorit să împărtășească ceea ce i se întâmplă cu urmăritorii de pe rețelele sociale.

Însă, vedeta a fost criticată. Astfel, fosta parteneră de viață a lui Marius Elisei și-a dorit să clarifice întreaga situație și să facă lumină.

Citește și: „Ți-ai bătut joc de Isa! Nici măcar nu ai răspuns la telefon”. În timp ce Oana Roman îl pune la zid pe Marius Elisei, acesta și-a schimbat numărul de telefon

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În urmă cu câteva săptămâni, familia Oanei Roman s-a mărit, după ce cățelușa ei a adus pe lume mai mulți pui. Vedeta a dezvăluit că este foarte costisitor să ai grijă de atâția cățeluși, motiv pentru care a decis să îi vândă. Însă, internauții au considerat că se plânge de responsabilitățile pe care le are.

„Nu te mai plânge că strângi după căței, că tu ți-ai asumat să ai pui, dacă o sterilizai pe Luna nu mai aveai problema asta, ceea ce înseamnă că nu mă urmăresc și habar nu au, pentru că am explicat că nu

mi-am dorit acești pui, că Marius a vrut pui, că Marius a spus că se ocupă de ei. Bine, ar fi fost imposibil să se ocupe de ei, pentru că el n-ar fi avut de unde să plătească niște mii de euro pe care eu i-am băgat în mâncare și în pastile, că el are bani doar de țigări și de băutură, probabil de la mă-sa, nu știu" , a declarat Oana Roman, pe contul personal de Instagram.

Citește și: Marius Elisei a reacționat după acuzațiile Oanei Roman. Ce îi reproșează fostei sale soții: "Te-am făcut mamă și nu meritai! Te-am făcut mireasă și nu meritai"

Mai mult, Oana Roman a declarat că nu vrea să facă o afacere din vânzarea puilor, ci dorește doar să-și acopere cheltuielile de până acum, deoarece nu îi vinde scump.

„M-am enervat foarte rău! Eu nu vând scump puii ăștia, eu îi dau cât să-mi acopăr fix cheltuielile și ce bani am băgat în ei, atât, în rest nu fac o afacere din asta. Deci, domnul Elisei și-a dorit acești pui pe banii mei, evident, pentru că n-ar fi avut niciodată cum să cheltuie atâția bani cu sarcina Lunei și cu acești pui, care pe mine m-au costat peste 2.000 de euro. El trebuia să facă credit la bancă să poată să plătească lucrurile astea. A vrut pui pe banii mei și tot eu am plătit, și tot eu i-am crescut și am avut grijă de ei zi și noapte.", a mai spus Oana Roman, în mediul online.