Oana Roman, noi dezvăluiri despre motivul despărțirii de Marius Elisei: "Puteam să mă mărit cu altul"

Author: Diana Tilă

Oana Roman a spus care este motivul principal al separării de Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să se despartă la începutul acestui an. Fiica lui Petre Roman a oferit noi detalii despre discuțiile pe care le-a avut cu soțul ei înainte de despărțire.

Citește și: Oana Roman dezvăluie că a fost blestemată de Marius Elisei: „Unul dintre cele mai mari păcate”. Ultima declarație a acesteia a șocat pe toată lumea

Oana Roman, noi dezvăluiri despre motivul despărțirii de Marius Elisei

Se pare că Marius Elisei nu a avut încredere în mama fetiței lui, crezând că aceasta l-a înșelat. Oana Roman susține că nu a avut o relație cu un alt bărbat nici când a divorțat și a stat singură 6 luni.

De asemenea, Oana Roman a declarat că este conștientă că uneori nu își poate controla sentimentele și că uneori mai răbufnește.

Citește și: Oana Roman, decizie radicală după scandalul monstru cu Marius Elisei! Ce decizie a luat vedeta pentru fiica sa, Isa: ”Am greșit, îmi cer scuze!”

„Unul dintre motivele principale pentru care această relație la un moment dat nu a mai funcționat sub nicio formă a fost faptul că el niciodată nu a înțeles că eu nu i-am greșit din punctul ăsta de vedere niciodată (n.r-

că nu l-a înșelat) și vreau să o spun încă o dată și să fie ultima oară când deschid acest subiect. Nici măcar când am fost divorțată în acte și singură de 6 luni, eu nu am ieșit în oraș cu un bărbat. Puteam să mă mărit cu altul. Nu am avut relații, să ne înțelegem.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu simțeam și nu mi-am dorit, nu m-a interesat subiectul, cum nu mă interesează nici acum. În cei 10 ani în care eu am trăit cu acest bărbat, din acest punct de vedere, eu nu i-am greșit nici măcar o fracțiune de secundă, pe cuvântul meu. Martor îmi e Dumnezeu.

Am gura mare, mă ia gura pe dinainte, dar ce? Eu am negat vreodată lucrurile astea? Niciodată.

Da, nene, pe mine mă ia capul, fac ca toate alea. Dar după 30 de minute mi-a trecut și am și uitat. Da, am greșit că m-am enervat, că am zis prostii, că am vorbit prost.

Da! Dar nu am făcut rău. Ideea este că și eu am greșit, e normal, nu există om fără greșeală pe lumea asta. Dar lucrul care a dus, din punctul meu de vedere, la erodarea definitivă a acestei relații este faptul că el nu a vrut să înțeleagă că nu am umblat, că nu m-am văzut, că nu am avut

nicio treabă în 10 ani cu nimeni.

Reproșurile cele mai mari au fost «Nu am încredere în tine». În momentul în care nu există încredere, relația aia nu are cum să funcționeze sub nicio formă, chiar dacă iubești foarte tare”, a povestit Oana, potrivit Wowbiz.

Citește și: „Niște penibili”. Oana Roman, exasperată de mesajele nepotrivite pe care le primește din partea bărbaților, după despărțirea de Marius Elisei

Oana a încercat prin toate metodele să își convingă soțul că este sinceră, ba mai mult, aceasta i-a sugerat ceva mai puțin obișnuit.

„El e prieten cu paparazzii, da? I-am zis: «Băi, sunt prietenii tăi de-o viață. Sună-i, mă, și pune-i să mă urmărească. Când vor, cât vor. Caută-mă în telefon, în ce vrei tu, băi nu ai ce să găsești. Punct. Problema e că dacă ar fi căutat și nu ar fi găsit și-ar fi pierdut singurul argument pe care îl avea. Deci eu din punctul ăsta de vedere sunt curată și împăcată”, a mai declarat Oana Roman.