Oana Roman, reacție acidă din cauza comentariilor răutăcioase ”M-am compromis” Vedeta a postat totul pe contul său de Instagram

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 nov 2023, 13:52

Oana Roman, reacție acidă în mediul online

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman s-a săturat de răutățile din mediul online, în special după demonstrația făcută de un vlogger ce susținea că a reușit să ”păcălească” mai mulți influenceri din țară să promoveze un tip de brânză.

După apariția videoclipului, Oana Roman a ținut să precizeze faptul că nu a fost păcălită, ci și-a dat seama de la început despre ce e vorba și doar a vrut să facă rost de mai multe informații. Vedetei nu i-a picat bine faptul că în mediul online s-a speculat că ar fi fost ”păcălită” să promoveze un anumit lucru, iar comentariile au făcut-o pe Oana Roman să reacționeze acid.

Oana Roman a reacționat ironic în mediul online

Vedeta a postat un video în care răspunde în mod ironic comentariilor răutăcioase. Oana Roman a încercat să le explice urmăritorilor săi care a fost situația, însă comentariile nu au încetat. Vedeta susține că faptele sale sau promovarea unor anumite produse nu au un impact negativ, așa cum au acțiunile unor alte persoane publice din România.

Citește și: Care este relația dintre Oana și Catinca Roman: ”Pe mine să nu mă pozezi” Cele două surori au mers în vizită la mama lor

Vă dați seama ce am făcut? Vai de capul meu. Eu nu știu cum pot să mă mai uit în oglindă fraților, deci e ceva rău de tot. M-am compromis. Am băut, m-am drogat, am condus, am făcut chiar și reclamă la jocuri de noroc sau păcănele, mi-am exploatat și copilul să fac bani în online.

Voi nu aveți contact cu realitatea, nu știți ce înseamnă să faci rău în online ”, a spus Oana Roman, într-un video postat în secțiunea Instastory. Vedeta a menționat faptul că prima parte a declarației sale este un pamflet și face referire la alte situații cu adevărat revoltătoare din țara noastră și din mediul online.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Oana Roman susține că se încearcă distragerea oamenilor de la situațiile cu adevărat importante, asupra celora fără relevanță. Vedeta este șocată de ceea ce se întâmplă în țara noastră, atât în mediul online, cât și la nivel politic.

Oana Roman este conștientă de faptul că nu poate fi pe placul tuturor

Vedeta vine în sprijinul altor influenceri și susține că este extrem de greu să fii pe placul tuturor, dar nici nu-și dorește să fie pe placul tuturor.

Oana Roman a publicat un video pe contul său de TikTok în care vorbește despre acest lucru și susține că este conștientă de faptul că sunt mulți oameni care simt revoltă sau ură față de ea, însă acest lucru nu o deranjează.

Citește și: Oana Roman, reacție dură după ce a fost păcălită să promoveze “Brânza Regelui” de către falsul brand Curtea Regală a României

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)

Oana a mărturisit faptul că sunt mulți oameni care o urmăresc, care rezonează cu ea și care sunt interesați de ceea ce spune. Vedeta susține că nu se va schimba de dragul unor critici: ”Ceea ce trebuie să înțeleagă cei care fac hate în general este că toată această atitudine a lor nu schimbă lucrurile. Noi nu ne vom schimba, eu nu mă voi schimba”, susținea Oana Roman, în urmă cu o săptămână.

Oana Roman a trecut printr-o perioadă dificilă în momentul în care mama ei a fost internată în spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Însă pare că a ieșit soarele și pe strada vedetei, mama ei se simte mai bine, este împlinită din punct de vedere profesional și are o relație frumoasă cu fiica ei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.