Oana Roman, reacție dură după ce a fost jignită de un internaut: "Ești rău și prost"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 sep 2022, 07:40

Oana Roman a răbufnit după ce a fost jignită.

Sursa: Facebook Oana Roman

Oana Roman a răbufnit după ce a fost jignită pentru că nu gătește și își lasă soțul să facă acest lucru. Iată ce a declarat vedeta!

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, după ce la începutul acestui an au divorțat, iar după câteva luni s-au reîmpăcat. Căsnicia lor pare să meargă din ce în ce mai bine. Însă, tot se găsesc persoane care văd numai probleme în relația lor.

Recent, fiica lui Petre Roman a fost criticată și numită ”putoare” pentru că îl lasă pe Marius Elisei să gătească.

Iată care a fost reacția vedetei!

Citeste si: Oana Radu a primit 9000 de euro cadou de la soțul ei! Cum a sărbătorit artista ziua ei de naștere?

Oana Roman, reacție dură după ce a fost numită ”putoare” 

Oana Roman a vrut să-și laude soțul și a arătat preparatele pregătite de Marius, dar intenția ei nu a fost primită cum și-ar fi dorit de unii internauți.

Din contră, vedeta a fost catalogată drept ”putoare”  pentru că nu gătește și își lasă soțul să facă acest lucru.  

Vedeta este sătulă de critici. Astfel, Oana Roman a transmis un mesaj acid la adresa persoanelor care o critică. 

Citeste si: Oana Roman, cu ochii în lacrimi! Ce se întâmplă în acest moment cu vedeta

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Partenera lui Marius Elisei nu mai poate suporta ipocrizia din mediul online, motiv pentru care a decis să-și spună părerea sinceră.

Iar mi-a scris o domnișoară ”Ești o vacă încălțată și o putoare nesimțită, că gătește numai bărbatul ăla și tu nu faci nimic”, neînțelegând că pentru el este o pasiune și o face pentru că își dorește foarte mult și îi place foarte tare să facă asta.

Iar mie nu-mi place să gătesc, îmi place să fac alte lucruri. Dar asta e... dacă ești rău și prost ”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Din fericire, Oana nu mai pune la suflet răutățile din mediul online. Cu toate acestea, vedeta este șocată de cât de departe pot merge anumite persoane în comentariile lor.

Citeste si: Oana Roman a ajuns la spital! Ce se întâmplă în acest moment cu vedeta

'' Nu mă regăsesc absolut deloc cu ceea ce se întâmplă în țara asta și eu nu înțeleg de ce sunt încurajate atitudinile astea absolut oribile din online, deoarece este plin de terminate, bolnave psihic care fac foarte mult rău pentru că propagă ura și asta e un lucru periculos și chiar nu înțeleg de ce există așa ceva. Mi-a scris una că se bucură că tata m-a părăsit pentru că nu merit să am părinți și că merit să mor.

Eu nu înțeleg scopul. Adică la ce folosește cuiva în țara asta faptul că mă calcă în picioare și mă denigrează în felul asta'',  a declarat vedeta pe Instagram, în urmă cu doar câteva zile.