Oana Roman, reacție dură după ce a fost păcălită să promoveze “Brânza Regelui” de către falsul brand Curtea Regală a României

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 07 nov 2023, 08:47

Oana Roman păcălită să promoveze ”Brânza Regelui”

Sursa: Instagram- Oana Roman Elisei

Oana Roman este revoltată după ce ar fi fost păcălită să promoveze un brand de brânză regală. Tânărul nu se află la prima abatere, el încercând să inducă în eroare mai multe persoane cunoscute.

În urmă cu ceva timp, Oana Roman a fost rugată să promoveze ”Brânza Regelui”, un brand de brânză ce se presupunea că aparține Familiei Regale a României. Persoana care a făcut gluma, a postat totul pe contul său de YouTube.

Oana Roman a reacționat în scandalul ”Brânza Regelui”

În momentul în care a primit mail-ul de promovare, Oana Roman a identificat unele detalii are nu păreau tocmai în regulă.

Pentru a identifica persoana responsabilă de această glumă, Oana a decis să dea curs acestei ”promovări”. Vedeta a observat faptul că sigla din scrisoarea primită diferă, iar semnătura lipsea.

Citește și: Oana Roman, momente de relaxare alături de fiica ei. Unde își petrec cele două vacanța

Oana Roman a decis să strângă cât mai multe informații și să-l pună la punct pe cel care a conceput o astfel de glumă, astfel încât el să fie pedepsit pentru faptele sale.

Vedeta a primit de la persoana respectivă o cutie ce conținea o scrisoare, o sticlă de vin și un sortiment de brânză.

Am trimis informațiile către cineva care lucrează cu Casa Regală pentru a se investiga această infracțiune ”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vedeta, prima reacție după publicarea videoclipului despre ”Brânza Regelui”

După publicarea videoclipului în care persoana în cauză a dezvăluit faptul că totul a fost o păcăleală, Oana Roman a ținut să menționeze faptul că ea nu a fost păcălită, ci doar s-a prefăcut pentru a strânge cât mai multe informații.

Citește și: Mioara Roman a fost externată ”Mâna care m-a crescut” Imaginea emoționantă postată de Oana Roman pe o rețea socială

”Eu nu am căzut în plasă, doar m-am prefăcut. Am postat, apoi am șters, dar am păstrat postările ca să existe probe la dosar pentru acest infractor. Am dat mail în care rugam să confirme cine e și am transmis pe WhatsApp toate informațiile către cineva care lucrează cu Casa Regală, pentru a investiga speța, iar acest personaj să răspundă legal pentru ceea ce face”, a scris Oana Roman, în secțiunea Instastory.

Tânărul care deține contul de YouTube susține că a vrut să vadă dacă influencerii se gândesc de două ori înainte de a promova un produs. Astfel că tânărul a cumpărat mai multe tipuri de brânză, brânză pe care a trimis-o mai multor figuri cunoscute din showbiz-ul românesc. Printre persoanele alese să promoveze ”Brânza Regelui” se numără Alina Ceușan, Ana Morodan, Oana Roman, Theo Zeciu. Rămâne de văzut dacă vor fi luate măsuri legale împotriva tânărului dornic de afirmare sau dacă totul va rămâne la nivel de ”păcăleală”.