Oana Roman, scoasă din minți în trafic: "Este plin de nesimțiți, de needucați" Ce i s-a întâmplat vedetei

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 07 mar 2024, 04:05

Oana Roman, scoasă din minți în trafic. Ce i s-a întâmplat vedetei

Sursa: Facebook Oana Roman

Oana Roman a răbufnit din nou pe rețelele sociale! Fiica lui Petre Roman le-a mărturisit fanilor prin ce momente a trecut.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Aceasta este urmărită de mii de persoane pe rețelele sociale, unde împărtășește tot ce se întâmplă în viața sa profesională și personală.

Citește și: Oana Roman l-a surprins pe Marius Elisei într-o ipostază emoționantă. Vedeta a făcut totul public

Oana Roman, scoasă din minți în trafic: "Este plin de nesimțiți, de needucați" Ce i s-a întâmplat vedetei

Recent, Oana Roman a avut un moment în care nu a mai rezistat și a răbufnit. Vedeta a vorbit despre șoferii din București, mai exact, aceasta a spus că este deranjată de comportamentul lor atunci când sunt în trafic. 

Fiica lui Petre Roman susține că Bucureștiul s-a umplut de șoferi nesimțiți și needucați. Vedeta fiind extrem de revoltată, pentru că este nevoită să interacționeze cu ei de fiecare dată când iese din casă.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei sunt în pragul unei noi împăcări? Ce spune vedeta despre relația pe care o are în prezent cu fostul partener

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Oana Roman a mărturisit că și astăzi, 7 iunie, a avut parte de un moment nu tocmai plăcut.

Aceasta a povestit că a avut treabă în oraș, iar în momentul în care a vrut sa parcheze, un bărbat nu a lăsat-o și a ocupat chiar el locul de parcare. 

Azi e miercuri, la mine e ca și cum ar fi marți, 13. Am plecat din oraș înapoi în Tunari, din Tunari m-am întors să mă duc în Dorobanți la poștă să iau niște plicuri.

Relația mea cu șoferii din traficul din București este din ce în ce mai complicată. Este plin de nesimțiți, de melteni, de needucați. După ce m-am învârtit să găsesc un loc de parcare, am hotărât să mă parchez foarte departe și să merg pe jos. Am găsit un loc unde trebuia să parchez lateral dreapta. Am semnalizat și domnul din spate a venit până în fundul meu, nu m-a lăsat să parchez.
Domnul s-a parcat în locul meu”
, a transmis Oana Roman pe Instagram.

Citește și: „Nu există tratament pentru mama. Să-i prelungesc viața”. Motivul real pentru care Oana Roman a fost nevoită să o interneze pe Mioara Roman

Mai mult, în urmă cu o lună, Oanei Roman  i-a fost ridicată mașina pentru parcare neregulamentară. Vedeta a fost nevoită să se întoarcă acasă cu taxiul de la un eveniment la care participase. 

„Am plecat de la târg și ce credeți? Mi-au ridicat mașina. Pe ploaia asta a trebuit să vin eu să-mi ridic mașina. Asta! Aveți grijă unde parcați! Eu sincer nu mi-am dat seama că nu am parcat bine. Aia e! M-a costat 500 de lei plus amenda, superb. Diseară ies și beau, mă duc fără mașină, ca să nu îmi mai ridice mașina a doua oară în aceeași zi. Cam asta e! Am pățit-o!”, a spus Oana Roman.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.