Oana Roman SI-A PREZENTAT iubitul familiei, de ziua ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:49

Iata cum a decurs prima intalnire dintre Marius, iubitul Oanei Roman, si Mioara Roman, mama prezentatoarei “Drept la tinta”.

Ziua de nastere a Oanei Roman a fost un prilej perfect perfect pentru prezentatoarea TV de a-l introduce pe iubitul ei in lumea mondena, dar si de a-i face cunostinta acestuia cu membrii familiei sale. Marius a stat pentru prima oara fata in fata cu posibila viitoare soacra. Emotii mari pentru Oana Roman, dar si pentru iubitul acesteia!

Daca pana acum si-a tinut viata privata de ochii presei si ai curiosilor, de ziua ei, Oana Roman nu a avut cum sa se eschiveze.
Galant, Marius a pupat mana doamnei Mioara Roman si i-a intrat, astfel in gratii. “ Ma bucur ca Oana isi serbeaza ziua, ca facae o varsta, ca are un prieten. Cred ca e un copil cuminte, asa pare. La locul lui! ”, a tras concluzia Mioara Roman.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.