Oana Roman și familia ei fac Crăciunul departe de casă pentru prima dată! Fiica vedetei i-a trimis deja scrisoarea Moșului

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 sep 2022, 05:00

Oana Roman și familia ei fac Crăciunul departe de casă pentru prima dată! Fiica vedetei i-a trimis deja scrisoarea Moșului

Sursa: Facebook Oana Roman

Oana Roman a vorbit despre planurile pe care le are de Sărbători cu familia.

Oana Roman i-a ajutat pe Brigitte și Florin Pastramă să organizeze un eveniment cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, unde vedetele și copiii să se poată bucura de cadouri și de magia Crăciunului.

Oana Roman, primul Crăciun departe de casă! „E un sentiment ciudat”

„Anul acesta este primul Crăciun când nu vom fi acasă. E primul an în care plecăm din București pentru că avem o prietenă foarte bună care are o pensiune, undeva lângă Târgu-Jiu.

Am puțină treabă acolo și facem și Crăciunul cu ei. E un sentiment ciudat, pentru că de când m-am născut, niciodată nu am făcut Crăciunul decât acasă, la ai mei, apoi la mine, însă anul acesta trebuie să plecăm.

Citeste si: Oana Roman vrea să aducă noutate în viața ei! Ce defecte are vedeta: „Singurul complex pe care îl am”

Dar, o să fie bine și frumos.(...) Anul trecut a fost un Crăciun trist, pentru că am fost despărțiți, a fost cumplit de greu. Anul acesta va fi unul fericit, sperăm ca la anul să fie și mai fericit”,  a mărturisit Oana Roman.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Izabela, fiica Oanei Roman, a pregătit deja scrisoarea pentru Moș Crăciun, dar a dat peste un mic impediment.

„A făcut scrisoarea, am și trimis-o. Problema este că între timp a aflat că plecăm din București și are o foarte mare teamă că moșul nu o să o găsească. Și atunci, aseară m-a rugat să mai facem o scrisoare în care să îi specificăm moșului că noi o să fim acolo și să știe unde să îi aducă cadourile”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman are mari așteptări de la anul 2022

Oana Roman a declarat că își dorește de la anul 2022 să-i aducă la fel de mult noroc și prosperitate precum anul 2021.

Citeste si: Oana Roman, fotografii incendiare de cuplu făcute alături de fostul soț, Marius Elisei. În ce ipostaze s-au pozat

„2021 a fost un an foarte bun pentru mine și îmi doresc ca 2022 să fie măcar la fel de bun ca cel care a trecut.

Să fie un an cu mai multe împliniri și să fim sănătoși”, a declarat Oana Roman.