Oana Roman și fiica sa, vacanță de vis în Egipt! „N-am vrut să mai aștept” Ce surpriză i-a pregătit vedeta Isabelei, de ziua sa

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 21 feb 2024, 23:15

Oana Roman și fiica sa, vacanță de vis în Egipt! „N-am vrut să mai aștept” Ce surpriză i-a pregătit vedeta Isabelei, de ziua sa

Sursa: Oana Roman Instagram

Oana Roman și fiica ei au ales o destinație specială cu ocazia aniversării Isabelei, care acum este „aproape o domnișoară”, potrivit vedetei.

Oana Roman a anunțat cu mult timp înainte această călătorie, care a devenit tradiție anuală. De ziua Isabelei, Oana Roman și fiica sa merg într-o destinație unde e soare, cald și bine.

Ce surpriză i-a pregătit Oana Roman fiicei sale

Oana Roman le transmitea urmăritorilor săi în urmă cu ceva timp faptul că urmează o vacanță care deja a devenit tradiție pentru vedetă și fiica sa, Isabela.

Fetița și-a sărbătorit miercuri ziua de naștere, iar mama sa a avut grijă să o răsfețe cu de toate! Isabela a primit un telefon cadou, dar și un tort surpriză, la o cină organizată de Oana.

Citește și: „Se agață mulți de numele meu” Oana Roman, despre asocierea cu tatăl său, Petre Roman. Vedeta consideră că nu mai e „fata lui tata”

„Azi a fost cea mai călduroasă zi. Cadou de ziua Isei.. de obicei după masă mergeam în cameră, astăzi stăm la plajă. Diseară i-am organizat o cină surpriză. Cadoul l-a primit când am ajuns aici, căci n-am vrut să aștept să-i dau telefonul abia astăzi,” a scris Oana Roman într-o postare pe InstaStory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La mulți ani, iubirea mea! Aproape domnișoară”, a mai scris vedeta într-o postare.

Cum face față Oana Roman în rolul de mamă singură

Oana Roman admite că este mereu o luptă să fii mamă singură. În ciuda impresiei publice de succes și strălucire, realitatea vieții unei mame singure este adesea caracterizată de provocări și renunțări.

Oana Roman a dezvăluit că adoptă diverse strategii pentru a gestiona perioadele mai dificile. Ea exprimă deschis faptul că, în ciuda aparențelor exterioare, experimentează și ea momente de vulnerabilitate și descurajare. A recunoscut importanța de a-și permite aceste momente, de a nu se simți vinovată pentru astfel de emoții și de a căuta sprijin atunci când este necesar.

Citește și: Oana Roman, mesaj de Valentine's Day: „E doar o ocazie de a face mulți bani” Ce părere are vedeta despre sărbătoarea iubirii

„E greu să fii mamă singură. Nu știu. Mai am și eu momentele mele de cădere, știți despre ele, nu e tot timpul bine, dar.. da, este bine, pentru că e mult mai bine decât era înainte. Și atunci am putere,” a mărturisit aceasta.