Oana Roman si sotul urmariti de un BLESTEM! Uite ce probleme au chiar inainte de nunta

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:58

Mai este putin pana cand Oana Roman si Marius Elisei isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu, dar lucrurile nu par sa fie deloc ok pentru cei doi.

 

Diana Dumitrescu, dezvaluiri inedite despre divortul de Ducu Ion: "Nu am ramas insarcinata"
Diana Dumitrescu a declarat ca este sigura ca Ducu Ion nu a inselat-o niciodata, desi presa a insinuat acest lucru.
"Ducu este un om foarte corect si un profesionist pe platourile de filmare. Nu cred ca m-a inselat. E un om drept. Mi-ar fi spus. S-a spus ca m-a inselat cu cineva din LaLa Band, dar nu cred.
Da, e adevarat ca eu am fost devastata dupa divort. Noi am decis de comun acord ca divortam. Am stat la masa si am discutat problemele noastre. Am decis sa o luam pe drumuri separate.
Au fost momente dureroase, dar peste care am trecut. Ma bucur foarte mult pentru el, pentru Ioana si pentru copilul pe care o sa il aiba. Nu sunt singura care a divortat.
A fost un lucru bun ca noi nu am vorbit nimic. I-am dat mesaj cand am aflat ca Ioana e insarcinata. I-am urat sa fie bine si el si Ioana. La noi nu a fost sa fie. Am incercat, dar nu am ramas insarcinata", a spus Diana Dumitrescu.
Actrita a mai vorbit si despre fosta ei relatie cu Dan Radulescu, dar si despre presupusa aventura cu Florin Ristei.
"Dan mi-a fost un prieten apropiat. S-a intamplat. Cu Florin Ristei suntem prieteni. In seara respectiva am fost la el la concert si m-a condus acasa fiindca stateam foarte aproape de locul unde el a cantat. A fost o intamplare ca m-a condus el acasa. Am plecat mai multi prieteni. Suntem amici si atat. Nu o sa fim impreuna. Am 30 de ani, el are 26. Nu e un impediment.
Suntem prieteni", a spus Diana.
Intr-un interviu acordat emisiunii WOWbiz, Florin Ristei a sustinut ca nu s-a intamplat nimic intre el si Diana.
"Am iesit. A fost la mine la cantare. A fost o intalnire de amicitie. De cunosteam de mai mult timp", a declarat si Florin Ristei, pentru WOWbiz.
"Florin este un baiat foarte bun, e foarte talentat. Imi place bandul lui. O sa mai merg la concertele lui", a adaugat Diana.
Urmareste aici declaratiile video!

Din nefericire, Marius si Oana parca sunt urmariti de un blstem de care nu pot scapa. Daca ea a suferit in urma cu cateva saptamani niste interventii chirurgicale destul de dificile, acum a venit randul lui Marius sa se accidenteze.

Si-a luxat piciorul la fotbal, dar spera ca pana la data fericitului eveniment sa fie in forma maxima." Sper sa trec si peste aceste momente cum am trecut si pana acuma", a spus Oana.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei


" Am fost aseara la Urgente, dar nu am gasit niciun medic care sa il controleze. Asta e o problema mai mica pentru ca eu am avut probleme mai mari. Am fost in pericol de moarte, dar cand imi era cel mai greu ma gandeam la cea mica. M-am gandit la ce e mai rau, dar mai greu le-a fost celor din familie, lui Marius. Eu imi aduc aminte cand am iesit din operatie ca medicii imi spuneau ca e bine, dar eram plina de fire, de lucruri, aratam ca un robotel. Cel mai mult sunt suparata de lipsa de comunicare a medicilor. Dupa a doua operatie, eu n-am primit nicio veste de la el. Asta e, o sa trec si eu peste asta. Important ca sunt bine acum si nici nu vreau sa ma gandesc la ce a fost, ci ma gandesc la nunta. Acum ne gandim doar la Marius cum isi revine el cu piciorul. Indiferent ce va fi, vom duce la bun sfarsit aceasta nunta si ne vom indeplini acest vis. Noi vom dansa cum vom sti si cum vom putea in acel moment", a mai spus Oana.

Vezi materialul video!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.