Oana Roman spune adevărul pe față. Care este, de fapt, relația ei cu Pepe

Author: Marina Ionescu

Oana Roman și Pepe leagă o prietenie veche de ani buni, bazată pe încredere reciprocă. Deși de-a lungul timpului relația dintre ei a fost pusă sun semnul întrebării, cei doi nu au plecat urechea la gurile rele și au rămas la fel de uniți.

Înainte se sărbători, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, au anunțat că vor divorța după 6 ani de căsătorie. Vedeta și-a petrecut sărbătorile în compania unui om pe care îl numește „fratele pentru care s-a rugat la Dumnezeu”. După acest eveniment, s-a speculat că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Astfel, Oana Roman a spus care este, adevărul, în privința relației sale cu Pepe, care durează de ani de zile. 

Adevărata relație dintre Oana Roman și Pepe

Legătura dintre Oana Roman și Pepe este binecunoscută de ani de zile. De-a lungul anilor, indiferent de schimbările pe plan personal prin care au trecut cei doi, relația lor a rămas aceeași.

De Crăciun, Oana Roman și Pepe au petrecut împreună, paradoxal, ambii fiind în pragul divorțului, ceea ce a creat suspiciuni cu privire la relația lor actuală.

"Pe lângă mama și Iza și tata, care chiar dacă nu ne-am văzut, m-a sunat și am vorbit cu el, după ei, eu am o a doua familie după cum bine știți și această a doua familie, de sărbătorile astea mi-a arătat tot ce trebuia.

Adică au fost acolo lângă mine, am fost cu ei de Crăciun. Iza și cu fetele, cu Maria și cu Rosa, au făcut spectacol, au cântat, au aplaudat, am fost în familie cu toții și a fost absolut minunat.

Sunt 20 de ani de când ei sunt ca și familia mea, iar Pepe este fratele pe care eu mi l-am dorit și pentru care m-am rugat la Dumnezeu",  a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Nimeni nu a știut drama prin care a trecut Oana Roman. A dezvăluit ce s-a întâmplat la scurt timp după ce a născut: „Nu am mai povestit asta niciodată. Este...”

În ultima vreme s-a vorbit de o posibilă relație de amor între Oana și Pepe, iar vedeta a vrut, încă o dată, să lămurească pe toată lumea cum stau lucrurile între ei.

”El pentru mine… ca să mai lămurim alte aberații pe care le fac tot felul de oameni pe Instagram. Eu toată viața mea mi-am dorit o familie mare și, mai ales, am visat să am un frate, pentru că eu am doar o soră, care este mult mai mare decâ mine.

Nu am avut o relație apropiată. Dumnezeu mi-a dat frate care nu este de sânge, dar este mai mult decât atât. Pepe este fratele meu, ca și cum ar fi sânge din sângele meu și-l iubesc ca pe fratele meu, cu toată ființa mea”, a mărturisit Oana Roman.

Oana Roman a vorbit despre divorțul lui Pepe

În ceea ce privește divorțul dintre Pepe și Raluca Patramă, Oana Roman i-a luat partea artistului și i-a fost sprijin moral.

”Cred că a fost prea permisiv. Și cred că a arătat că este capabil să ofere absolut orice total necondiționat și atunci când oamenii văd asta, au senzația că pot să-și permită orice. El trăiește pentru familia lui, pentru copiii lui și cât a fost în casă cu Raluca, a trăit pentru ea”, a spus Oana Roman.

Citeste si: Imagini in premiera cu Pepe si Oana! De ce s-au intalnit cei doi