Oana Roman spune tot adevarul! Casnicia ei nu este perfecta: "Omul asta e un erou, altul in locul lui ar fi plecat deja" - Marius sta cu ea din interes? Uite de la ce se cearta cei doi

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Oana Roman si sotul ei, Marius, si-au sarbatorit in weekend fetita, care a implinit doi ani.

O echipa de la WOWbiz s-a fost dis de dimineata la ei si i-au urmarit pe cei doi. Apoi, luni seara cei doi au venit in studioul WOWbiz si au vorbit despre problemele lor.

Oana Roman si Marius nu erau in cele mai bune relatii. Reporterii si-au dat seama ca la petrecerea fiicei lor erau putin certati.

"Am iesit in oras si m-am intors la 10 dimineata", le-a spus Marius reporterilor la petrecere.


Aflata in platoul emisiunii WOWbiz, Oana a lamurit subiectul. "Nu a fost nicio cearta. El a venit la 10 dimineata acasa, nu am avut timp. Am fost impreuna la o petrecere la Pitesti. Eu am vrut sa plec la ora 4 fiindca stiam ca e ziua Izabelei. El a ramas si a venit cu un prieten. Nu a fost nicio discutie", a spus Oana Roman.


Vedeta a vorbit si despre cat de greu i-a fost dupa ce a nascut.
"Am iesit pe 12 mai din spital, iar in iunie aveam nunta. Nu facusem nimic, nu organizasem nimic. Am vrut sa aman. Doctorul mi-a spus ca sub nicio forma, ca daca ascult de el o sa ma joace la nunta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aveam tuburi in mine.

Asa am organizat nunta, amandoi, doar noi doi. Mi-a fost mai greu. Nu am vrut sa fac tratament, credeam ca copilul o sa imi dea putere. Vreau sa spun ceva. Omul asta, Marius, este un eroi. Alti barbati ar fi plecat demult. A venit mereu cu mine sa imi schimb pansamentele. A avut momente cand nu mai poate. Il inteleg perfect. Are momente cand vrea sa mearga la o petrecere si sa stea pana la 7 dimineata, e dreptul lui sa faca asta", a spus Oana Roman.
Vezi intreaga declaratie a Oanei pe wowbiz.ro!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.