Oana Roman: “Stiu de toate, dar despre fotbal nu am habar!”

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Oana Roman si Liviu Mititelu fac echipa la o noua editie a emisiunii “Deschide Camera Comorilor!”, prezentata de Liviu Varciu, vineri, 23 mai, de la ora 22:15, la Kanal D.

 

Oana Roman: “ Stiu de toate, dar despre fotbal nu am habar!”
Oana Roman si Liviu Mititelu fac echipa la o noua editie a emisiunii  “Deschide Camera Comorilor!”, prezentata de Liviu Varciu, vineri, 23 mai, de la ora 22:15, la Kanal D.
Supusa testului de cultura generala, Oana Roman a intampinat dificultati la intrebarile din domeniul sportive: “Stiu de toate, dar despre fotbal nu am habar! “, s-a scuzat, incurcata, vedeta.
Concurentii au pus ochii pe premiile mari, precum sejurul in Europa si ATV-ul, insa Liviu Mititelu a reusit sa o dezamageasca pe partenera lui de joc prin alegerile facute in “Camera Comorilor”. ” Eu ma chinuiesc sa raspund la intrebari si tu imi iei genti?”, l-a apostrofat  Oana Roman pe cantaret.
Dispus sa faca totul pentru a-si adjudeca scuterul, Liviu Mititelu a facut spectacol in “Roata Hamsterului”.
 Liviu Varciu, amfitrionul show-ului, si Oana Roman, l-au mentinut in forma, stropindu-l cu apa si glumind pe seama lui.
“Liviu Mititelu a fost atat de savuros!  Se vedea ca isi dorea foarte mult sa castige, tocmai de aceea i s-au acordat trei sanse. A facut fata la Roata Hamsterului, a fost senzational!”, a povestit Oana Roman  dupa filmari.
Cum s-au descurcat cei doi pe platoul emisiunii, aflati vineri, 23 mai, de la ora 22.15,
urmarind o noua editie a emisiunii  “Deschide Camera Comorilor!”, prezentata de Liviu Varciu, la Kanal D.



Dispus sa faca totul pentru a-si adjudeca scuterul, Liviu Mititelu a facut spectacol in “Roata Hamsterului”.  Liviu Varciu, amfitrionul show-ului, si Oana Roman, l-au mentinut in forma, stropindu-l cu apa si glumind pe seama lui. “ Liviu Mititelu a fost atat de savuros!  Se vedea ca isi dorea foarte mult sa castige, tocmai de aceea i s-au acordat trei sanse.
A facut fata la Roata Hamsterului, a fost senzational!
”, a povestit Oana Roman dupa filmari.
Cum s-au descurcat cei doi pe platoul emisiunii, aflati vineri, 23 mai, de la ora 22.15, urmarind o noua editie a emisiunii  “ Deschide Camera Comorilor! ”, prezentata de Liviu Varciu, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.