Oana Roman, victima unei FARSE DE PROPORTII de Ziua Pacalelilor VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:04

Prezentatoarea emisiunii “Drept la tinta” a fost pacalita de 1 Aprilie.

In timpul unui interviu in platou cu vedeta TV, Nicoleta Luciu, Oana Roman a fost anuntata de producatorii show-ului ca trebuie sa preia o legatura in direct. Echipa “ Drept la tinta ” a motivat ca la sediul Kanal D s-a prezentat cel mai infocat fan al Oanei Roman care doreste sa ii ofere un buchet de flori vedetei favorite.

Dupa o scurta discutie cu prezentatoarea “Drept la tinta”, asa zisul fan a fost adus in direct.
Speriata, Nicoleta Luciu s-a retras din cadru, iar Oana Roman a ramas singura in platou cu invitatul surpriza. Insa cum dialogul nu avea nicio noima, vedeta Kanal D a simtit ca trebuie sa fie o farsa la mijloc. “ Eu am senzatia ca omul asta ne ia la misto, sincer. Vreau si eu sa stiu. Aveam o discutie cu Nicoleta Luciu ”, a intrebat Oana Roman echipa de productie.
Insa, intre timp invitatul surpriza si-a dezvaluit adevarata identitate! Fanul infocat era, de fapt, nimeni altul decat Liviu Guta!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.