Oana Sarbu si Robert Turcescu, surprinsi in ipostaze inedite VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

Unul dintre cele mai rezervate cupluri mondene de la noi este cel format din Oana Sarbu si Robert Turcescu. Rareori se afiseaza impreuna pe la evenimente mondene si niciodata nu “dau din casa”. I-am intalnit si noi la un concert de-al Oanei si surpriza a fost ca erau insotiti si de mezinul familiei. Vedeti chiar acum in ce ipostaze calde i-am surprins!

Oana Sarbu si Robert Turcescu sunt cele mai discrete persoane mondene din Romania! Se iubesc de mai bine de sase ani, dar nu si-au oficializat inca dragostea! Ziaristii ii surprind adesea impreuna, insa cei doi nu vorbesc niciodata despre relatia lor. Iar subiectul pe care il evita intru totul este “baietelul adoptat”, in varsta de trei ani!

Dar paparazzi n-au leac, asa ca am reusit sa-i surprindem in formula completa.
Oana si Robert si-au scos copilul in lume! Se pare ca cel mic a vrut sa-si sustina mama, la un concert de-al ei. Asa ca, stand asezat pe umerii tatalui, baietelul si-a ascultat mama cantand melodii pentru copii.

Desi e foarte precauta atunci cand face declaratii despre viata ei personala, Oana a fost totusi deschisa cu echipa D-Paparazzi. Ne-a povestit mici detalii despre mezinul familiei.

Se prea poate ca aceasta “bogatie” sa-i fi fost insuflata de parintii lui adoptivi.
Pana la urma, Oana Sarbu ne incanta auzul de ani buni cu piesele ei, iar Robert Turcescu tocmai ce s-a lansat in muzica. Acum cateva luni a anuntat nasterea formatiei “Casa Presei”, o trupa construita exclusiv din jurnalisti.

Pentru ca e prima data cand i-am surprins pe cei trei impreuna, le spunem cat de bine le sade si speram sa-i mai vedem in aceeasi ipostaza.



 

Taguri: