Oana si Viorel Lis ne surprind de fiecare data! Se poate face oricand un film cu viata lor. Ce urmeaza e din seria „Ce a mai facut familia Lis?”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:50

E clar, Oana e gaina care canta in casa, iar Viorel Lis, cocosul care danseaza dupa cum fredoneaza sotia! Si cand mai calca pe langa ritm primeste cate o corectie.

Aceasta pare sa fie reteta fericirii in cuplul Oana si Viorel Lis. O fi avand Viorel Lis 72 de ani, dar cand vine vorba de distractie, se distreaza ca la 20, sotia sa are grija sa il binedispuna si sa ii arate ca viata e mai frumoasa acum ca oricand. La nici trei zile de cand a fost postat pe  pe reteaua de socializare, clipul  a strans peste 78.000 de vizualizari.

Se simt mai ceva la ca caminul cultural pe vremuri !  Canta, danseaza alaturi de prieteni si au grija sa filmeze totul! Si cum regia, scenariu si orchestratia sunt semnate Oana Lis, videoclipul familiei se termina in stilul caracteristic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.