Oana Zavoranu A FOST EXTERNATA si transportata la locuinta ei! Vezi PRIMELE IMAGINI de la fata locului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 iul 2022, 20:45

Dupa ce a fost internata in spital din cauza faptului ca a inghitit un pumn de pastile, Oana Zavoranu si-a revenit si a fost externata marti seara.

Potrivit WOWbiz.ro, vedeta a fost dusa acasa pentru a se odihni in liniste. Intervenind in direct in cadrul emisiunii WOWbiz, Marioara Zavoranu a confirmat externarea.

"Oana este acasa, este bine. A iesit pe semnatura ei. Eu nu am vrut, eu am vurt sa stea si in seara asta, dar nu mai suporta regimul de spital. Sunt oameni in situatii tragice si asta nu ii trebuia lui Oana sa vada".


Oana Zavoranu a intrat in coma luni seara, dupa ce a luat un pumn de pastile. In momentul in care au ajuns la casa ei echipajele de pe cele doua ambulante au gasit-o inconstienta, ar fi resuscitat-o si au intubat-o.

Ulterior, vazand ca nu raspunde la stimuli, au transportat-o de urgenta la spital.

Se pare ca Oana a inghitit cele trei pastile pe care le ia zilnic, ca sa ii mai atenueze durerile cauzate de sinuzita cu sindrom meningeal de care sufera, toate aflate pe reteta prescrisa de doctorii care au consultat-o.


Apoi, pentru ca durerile erau din ce in ce mai intense, Oana s-a pus pe inghitit pastile. In stomacul vedetei s-a gasit aspirina, codamin si distonocalm, medicamente care au condus-o direct pe targa, in coma.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/oana-2-bc02266769a88bddc9523c0aa97c1054.JPG

 

Taguri: