Oana Zăvoranu este „liberă și disponibilă”. Vedeta face primele declarații despre amanta lui Alex Ashraf „Ne-am dus peste ea în casă”

Autor: Diana Bostan

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit

Sursa: Instagram

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat după șapte ani de căsnicie. Vedeta a făcut și primele declarații după separare.

Vestea că Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit a căzut ca un trăsnet peste showbiz-ul românesc. Deși între cei doi au mai existat neînțelegeri, nimeni nu se aștepta să se ajungă la un divorț.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au despărțit după zece ani de relație

Imediat după anunțul despărțirii, au apărut și primele speculații cu privire la motivele separării. Potrivit spynews, Alex Ashraf ar fi înșelat-o pe Oana Zăvoranu și deja ar locui cu cea care i-a fost amantă.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat! „Sunt în sfârșit o femeie liberă”

Oana Zăvoranu vede partea plină a paharului și nu pare afectată de divorț, aceasta fiind plină de viață și optimism așa cum ne-a obișnuit. Vedeta vrea să se bucure de viața de femeie singură, iar de admiratori nu duce lipsă.

Citește și: Au ajuns Oana Zăvoranu și Alex Ashraf la final de drum? „În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia”. Ce spune cuplul despre cei șase ani și jumătate de mariaj

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Sunt în sfârșit o femeie liberă care are de unde alege… Asta sunt eu… e pansivă și cu chef de viață și iubire multă. Să vină pretendenții, glumesc. Să dați anunț că sunt liberă și disponibilă. O să vă ia foc ziarele”, a spus Oana Zavoranu pentru Antena Stars.

Vedeta face declarații uluitoare despre amanta fostului soț

Oana Zăvoranu susține faptul că fostul soț a cheltuit 162.000

de euro cu amanta sa și că vedeta deține o listă cu toate bunurile cumpărate de Alex Ashraf pentru aceasta. Oana a dezvăluit faptul că fostul soț și amanta acestuia sunt împreună de un an și jumătate.

Citește și: Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Vreau să o las așa, să nu o inhib; îi spunem ”Mowgli”

''Am dovezi. Sunt impreuna de un an jumate, I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat”,  a spus Oana Zăvoranu pentru Viva.ro.

Șirul declarațiilor uluitoare continuă, iar Oana Zăvoranu susține că ea și fostul soț au fost în casa amantei, după ce Alex Ashraf a aflat că femeia îl înșela.

Citește și: De ce a refuzat Oana Zăvoranu să plătească daunele morale în valoare de 20.000 de lei și de ce a cerut Anda Adam executarea silită a acesteia: „Acest lucru eu nu pot să îl accept”

„Am o listă cu tot ceea ce este în casa aia luat din banii mei. Mi-a făcut lista chiar el, atunci când am mers împreună peste ea în casă. Aflase că îl înșelase cu peștele și voia să se întoarcă acasă. Așa că ne-am dus de mânuță peste ea în casă. Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”, a mărturisit vedeta pentru  cancan.ro.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cunoscut în urmă cu zece ani, iar în anul 2016 au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit.

 

Taguri: