Oana Zavoranu il ataca pe Huidu: ”Da, ne-am intalnit in trafic si se uita ca prostu”. Vezi si alte declaratii acide!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:50

Oana Zavoranu a venit in platoul emisiunii CanCan TV si venit sa vorbeasca despre scandalul dintre ea si Serban Huidu.

”El este un frustat si ar fi trebuit sa ramana in acel format de emisiune. A fi un cititor de prompter al unei emisiunii care este inregistrata. Am ras la vederea imaginilor din emisiunea lui deoarece am zis despre morti numai de bine ”, a spus Oana Zavoranu.

 

Cat despre accident ea a mai adaugat: ”Eu nu m-am bucurat, ci am spus ca s-a facut dreptate si el plateste acum pentru ceea ce a facut”. 

Intrebata cum a decurs intalnirea dintre el si fostul carcotas Zavoranca a povestit: ”Da, ne-am intalnit in trafic si statea ca prostul. Eu pot sa ma declar cea mai tarata persoana din showbiz din acea emisiune. Nu este vina lui ca este prost, asa este el”.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Acesta

a continuat sa povesteasca ce a deranjat-o de-a lungul timpului in atitudinea lui Serban Huida fata de Zavoranca. In finalul editiei de miercuri ”CanCan TV” fosta sotie a lui Pepe a spus ca este in curs de amenajare a casei copilariei ei si ca lucrurile decurg asa cum au fost calculate.

Andreea Mantea a tinut sa o intrebe pe Oana Zavoranu daca l-ar ierta in cazul in care Huidu si-ar cere scuze in fata ei. 

”Acest individ nu ar veni in viata vietii lui sa-si ceara scuze si daca ar veni nu cred ca l-as ierta. In trafic se afla in drepata si se uita in jos. Fraierul de Huidu a spus ca vreau sa-l salut, moment in care am inchis geamul si l-am lasat sa vorbeasca singur”.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.