Oana Zavoranu:"Il iubesc pe Pepe asa cum era acum un an" Uite cum plange bruneta dupa fostul sot!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:29

Oana si-a deschis sufletul si a vorbit despre sentimentele pe care le are acum pentru Pepe.

Oana pune ca in toata aceasta perioad anu i-a trimis si nici nu a fost tentata sa ii trimita vreun sms. M-am temut ca acel sms izvorat din suflet sa nu apara pe la vreo emisiune tv. 

Marioara Zavoranu spune ca nu a incercat sa vorbeasca cu pepe  niciodata. Mama nu are nicio vina pentru despartirea mea. Ea si-a facut-o cu mana ei, spune Marioara Zavoranu.
In familia Lui Pepe, nu se stie ce e aia prietenie. Eu vreau sa nu ne mai uram, sa ne impacam, nu sa ii stric eu familia. Acum il iubesc pe Pepe asa cum l-am iubit acum un an, nu asa cum e acum, cu fata incruntata si plin de ura. 
 
In spatele a tot ce s-a intampla tin ultimul an, e vina lui Catalin Maruta.
A fost prima persoana care a tocat-o pe Oana, a spus Marioara Zavoranu.
Oana a vorbit si despre melodiile pe care Pepe i le-a dedicat si le-a scris pentru ea de-a lungul timpului. Eu nu sunt suparata acum. 

E o trecere de la oviata la alta. Oana nu este singura, este cu mine. Acum vreau sa stiu ce melodii superbe mai compune Pepe. Mie imi place melodia dedicata mamei lui, trebuia sa imi faca si mie una si s aii spuna "Soacra mea"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.