Oana Zavoranu: "Il rog pe Pepe sa demonstreze ca nu m-am protejat cu Tudy"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:11

Oana Zavoranu a venit din nou in platoul emisiunii "CanCan TV" a venit si a vorbit despre sarcina pe care a pierdut-o si al caruia tata a fost Pepe.

"Imi da foarte mare putere rautatea, zeflemistul lui Pepe faptul ca Pepe vobeste atat de urat. Nu as fi avut pretentii ca el sa vorbeasca frumos despre mine. Acest om pana la adanci batraneti tot ma va ocari, el este cel care a calcat pe sufletul meu si nu eu pe al lui", a pa.ovestit Oan

 

Aceasta a spus ca nu a mai vorbit cu Pepe de atunci si a decis sa-l arate pe Pepe asa cum este el de fapt. "

Eu il provoc pe Pepe sa scoata acea dovada prin care se demontreaza ca eu am fost insarcinata cu Tudy", a spus Oana.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Marioara Zavoranu a intrat in direct prin telefon pentru a discuta despre sarcina Oanei

si fostul ei sot, Pepe. Intrebata daca si-ar fi dorit un nepotel aceasta a spus ca ar fi fost foarte bucuroasa daca ar fi avut Oana un copilas. Pe parcursul emisiunii aceasta a recunoscut ca a avut o relatie cu Mircea Badea si a povestit ca aceasta nu avea voie sa se uite la emisiunea prezentata de acesta.  "Pepe nu suporta sa ma uit la emisiunea lui Mircea Badea"