Oana Zavoranu, intre TRIBUNAL si SPITAL. Mama ei se zbate intre viata si moarte, iar judecatorii nu-i dau pace in Dosarul vrajitoarelor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 09:10

Necazurile se tin lant pentru Oana Zavoranu! Mama ei se zbate intre viata si moarte, iar sentinta in procesul care a purtat-o, timp de trei ani pe holurile tribunalelor, s-a amanat.

Cum suporta Oana atata neliniste, aflati acum. Anul 2015 nu a inceput prea grozav pentru Oana Zavoranu. Isi face griji pentru sentinta in dosarul pe care vedeta il are cu vrajitoarele Vanessa si Melissa, dar, mai ales, pentru starea de sanatate a mamei sale. De o saptamana, Marioara Zavoranu, este internata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Fundeni.

Marioara se lupta pentru viata ei! Starea mamei Oanei Zavoranu este, intr-adevar, delicata.

Intubata, alimentata prin perfuzii si conectata la aparate, organismul ei este sustinut doar de un singur rinichi care functioneaza la capacitatea de 10%. Inca o situatie care a dat-o peste cap pe Oana care a tinut sa-si exprime durerea pe o retea de socializare: „ Te iubesc, mama mea, te ador tatal meu si nimeni si nimic nu imi poate schimba cursul vietii harazit de voi si Dumnezeu!".

Daca medicii sunt rezervati in privinta starii de sanatate a mamei sale, in ceea ce priveste sentinta in procesul pe care il are diva cu vrajitoarele Vanessa si Melissa, sentinta s-a amanat pentru data de 10 februarie. Asadar, Zavo mai are de asteptat pana va afla ce au hotarat judecatorii in acest scandal fara precedent un scandal inceput acum trei ani, la ceas de seara, la o balta unde si-au dat intalnire Oana Zavoranu si cele doua vrajitoare.

##VIDEO131352##

I-a trebuit vraji  si vrajita a fost! Oana Zavoranu a fost inselata si deposedata de bunuri si sume fabuloase. De cine? De cele doua asa-zise vrajitoare Melissa si Vanessa. Ea este Melissa, vrajitoarea care a ales sa se predea singura. Nu acelasi lucru l-a facut si colega ei de breasla Vanessa, ei i-a trebui cateva ore in plus ca sa se obisnuiasca cu idea ca va sta inchisa.

Si asa a inceput razboiul in instantele de judecata! Oana Zavoranu partea vatamata cea care a crezut in vrajitoarele care i-au promis marea cu sare si acuzatele Vanessa si Melissa, cele care au deposedat-o de bunuri si sume fabuloase de bani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vanessa si Melissa au asta inchise

aproximativ un an de zile. Dar, telenovela cu iz penal nu s-a oprit aici. Ba din contra! A luat si mai mare amploare. S-au certat ca la usa cortului. Un procces cu de toate: scandal, inselaciune si intimidare. S-a incercat si o mediere intre parti, dar, nici atunci nu s-a ajuns la vreun rezultat.

Daca la inceput erau front comun, acum vrajitoarea Bratara si fiul acesteia au trecut de partea Oanei.

Alt moment care le-au facut pe celelalte pirande sa iste un alt scandal. A fost un proces lung si anevoios. Dar, Oana Zavoranu este optimista ca va putea sa-si recupereze prejudicial de aproximativ 450.00 de euro.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.