Oana Zavoranu nu are liniste! L-A ATACAT DUR pe Pepe. Vezi ce dezvaluiri uluitoare a facut VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:19

De cand a divortat de Pepe, Oana nu conteneste sa arunce cu vorbe grele asupra artistului.

Mai mult, intr-un ultim mesaj postat pe pagina ei de Facebook, bruneta il numeste infractor pe fostul ei sot.

 

"Eu singura, frumoasa, talentata, desteapta impotriva tuturor papagalilor si nespalatelor urate, care vin cu troleul la servici. Invidioase de zeci de ani, care m-au calomniat indiscriptibil, cu ajutorul infractorului Pascu".

 

Asa isi incepe Zavo mesajul, iar continuarea e in aceeasi nota.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

"Dumnezeu, Isus Hristos si Maica Domnului imi dau o forta incredibila pentru a-mi schimba atitudinea, viata, fratiile care nu erau decat in mintea mea, marlaniile celor fara capace necrapate la WC-urile de prin ghetourile pe unde or sta din mila si pomana".

 

Dupa ce le-a transmis fanilor ca va lupta in continuare sa redevina ce a fost odata, Oana i se adreseaza din nou lui Pepe.

 

"Nu stie publicul multe despre el, dar am sa vi le zic eu, ca si el le zicea. Doar ca eu probez, el doar latra ca o baba analfabeta. A sosit vremea sa-i reamintesc ca eu sunt nasa lui, eu l-am cizelat, parfumat si facut sa se vorbeasca de el respectos, eu l-am invatat sa se imbrace, incalte, pieptene, parfumeze.

Da, am devenit diabolica, mi-am notat tacticos cine, cand, unde si ce a zis ceva urat despre mine si ii voi provoca sa imi zica mie in fata ce au de zis. Vor fi nevoiti sa ma respecte de frica, ca frica e sfanta la romani".