Oana Zavoranu: "Pentru mine pantofii, gentile si hainele sunt obiecte de arta"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:06

In cadrul emisiunii "CanCan TV", Oana Zavoranu si-a prezentat o parte din garderoba. Obiectele vestimentare, toate create de marile case de moda, au preturi destul de piperate.

Dar nu pretul conteaza, ci faptul ca pentru Oana Zavoranu, hainele reprezinta adevarate arme de seductie. Dressing-ul divei este mai ceva ca in filme. Majoritatea pieselor vestimentare au fost cumparate chiar de Oana Zavoranu. Vedeta sustine ca nu prea primeste cadouri. Gusturile ei sunt inedite, asa ca prietenii prefera sa ii lase bani in loc de cadouri. Astfel nu vor da gres.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

In

afara de hainele foarte scumpe care uneori rivalizeaza cu obiecte veritabile de arta, Oana Zavoranu mai are un motiv de bucurie. Ea isi aniverseaza motanul, Marty. Va da chiar o petrecere in cinstea felinei la care sunt invitate, bineinteles, multe pisicute. De ziua lui, Marty va primi multe cadori scumpe, desigur.