Oana Zavoranu se joaca de-a bolnava? DEZVALUIRILE INCENDIARE ale doctoritei care a tratat-o VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:41

Joia trecuta Oana Zavoranu a ajuns la spital in stare critica. Diagnosticul parea unul extrem de grav: timpan perforat si meningita acuta.

Cel putin asta au lasat apropiatii ei sa se inteleaga. Lucrurile nu stau insa chiar asa. Daniela Safta, medic specialist ORL, a declarat ca nu are niciuna dintre problemele de sanatate despre care s-a zvonit in presa.

 

"Oana Zavoranu a produs mai multa valva in spital. S-a prezentat la camera de garda si a fost diagnosticata cu o migrena, nici macar timpanul nu il are perforat.

I s-a dat o reteta si trebuie sa mai faca niste investigatii pe care nu stiu daca le-a facut sau nu. Nu a fost internata in spital. Pentru o durere de cap nu internam oamenii. Sa fim seriosi, lucrez de 33 de ani la ORL si am intalnit doar 2 cazuri de meningita acuta. Totul este o minciuna", a declarat Daniela Safta.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Medicul

mai spune ca este imposibil ca Oana sa aiba meningita, iar timpanul perforat iese din discutie. Contactata telefonic de colegii de la WOWbiz.ro, Marioara Zavoranu a sarit ca arsa.

 

"Cine e asta? E o baba care nici macar n-a vazut-o pe Oana. Cum poate sa spuna asa ceva? Eu inteleg ca vrea sa fie si ea bagata in seama, dar nu sa se ia de Oana.

Lasa ca ii arat eu ei daca se ia de copilul meu".