Oana Zavoranu se muta din casa unde era sa fie violata. Afla unde va locui de acum bruneta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:04

Vedeta s-a hotarat sa puna capat cosmarului si sa se mute din casa blestemata, unde a fost agresata si era cat pe ce sa fie violata.

Ajutata de menajera, Oana si-a impachetat lucrurile in cutii si se pregateste sa inceapa o viata noua in alta parte. Focoasei brunete i-a luat aproape sapte ore sa impacheteze toate hainele din  fosta casa care i-a purtat ghinion.

"Nu îmi place să stau undeva unde nu sunt bine primită. Îmi place ca lucrurile care mă înconjoară să fie încărcate de energie pozitivă", a declarat Zavoranca.

Intrebata de Cretinita daca fostul propietar a fost anuntat, vedeta a raspuns ca "pe Hormonel nu l-am întrebat ce părere are despre faptul că mă mut."


Cu tot cu fanfara si lautari, Oana Zavoranu s-a mutat intr-o superba vila in care a copilarit. Intrebata daca Marioara Zavoranu, mama ei, o asteapta in casa, bruneta a spus ca" la ora asta doarme." Bruneta isi aduce aminte cu nostalgie de perioada adolescentei cand statea pe bancuta din fata casei si se giugiulea cu baietii, cum spune ea.

Vila in care va locui Oana e mostenire de la tatal ei si are finisaje de lux incrustate cu aur.

 

Taguri: