Oana Zăvoranu se pregătește să devină mamă la 47 de ani: "Vine bebe!"

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 15:55
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Întrebată când va deveni mamă, Oana Zăvoranu a răspuns deschis, așa cum o știm.

Vine și bebe că este cazul, se cam lasă așteptat șmecherul”, a răspuns Oana Zăvoranu, întrebată când va deveni mamă.

În vârstă de 47 de ani, Oana Zăvoranu își dorește în continuare un copil și nu neagă posibilitatea de a face unul cu soțul ei, Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu s-a făcut remarcată în showbiz prin dezinvoltura cu care abordează orice subiect și prin faptul că nu se dă înapoi de la a spune sincer, deschis, ce crede, fără să își caute prea mult cuvintele.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

I-a ironizat pe Pepe și Raluca Pastramă!

Pepe și Raluca Pastramă divorțează, iar Oana Zăvoranu, fosta soție a lui Pepe, nu a ratat ocazia de a-i ironiza pe cei doi.

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost.

A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”.

Păi s-a detonat bomba.

După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Iar eu m-am rugat la Dumnezeu, am zis Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „împece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții.
Și să se „împece”.Ăsta este mesajul meu!”, a reacționat Oana Zăvoranu la vestea divorțului lui Pepe de Raluca Pastramă.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.