Oana Zavoranu se reinventeaza. Nici nu o sa va vina sa credeti unde se petrece minunea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 sep 2020, 06:30

Diva ne demonstreaza cat de fierbinte este si, mai ales, cat de repede trece peste incercarile vietii.

Oana Zavoranu  nu mai are nicio durere? Nimeni nu mai stia nimic despre ea, de ceva timp si iata ca, din perioada de doliu, vedeta a ajuns direct in Maldive! Si cum a ajuns!

Soare, costume de baie, atitudine sexy! Oana Zavoranu a postat in urma cu doar cateva ore, pe pagina ei oficiala de Facebook, aceste imagini de-a dreptul incendiare!

Videoclipul a strans rapid mii de aprecieri si de vizualizari.

In timpul sedintei foto, Oana se joaca mereu cu obiectivul aparatului de fotografiat, zambeste, pozeaza diafan de pe plaja insorita. Pare incantata de momentele in care toata atentia este indreptata asupra ei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Videoclipul incendiar este insotit si de un mesaj, pe care Oana il transmite de peste

mari si tari:„Impartasesc cu drag cu voi un shooting din Maldive, un loc frumos, dar prea linistit si retras pentru gusturile mele. Cuvintele de incurajare pentru Oana nu au intarziat sa apara de la admiratori!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.